Uutta Beautifyssa – Katso hinta!

5.3.2015 - IHANAA EXTRAA

Pyrimme kehittämään Beautifyta koko ajan eteenpäin. Tuotesivullemme on nyt ilmestynyt painikkeet, joista pääset suoraan verkkokauppoihin tarkistamaan tuotteiden saatavuuden ja hinnat.

Tällä hetkellä hintavertailussa on mukana Cult Beauty, Lookfantastic, feelunique.com ja HQHair. Aloitamme näillä neljällä verkkokaupalla ja pyrimme lisäämään useampia verkkokauppoja hakuun myöhemmässä vaiheessa. Tällä hetkellä poimimme sivustollemme ainoastaan halvimman hinnan niistä hinnoista, jotka verkkokaupat ovat meille ilmoittaneet. Jatkossa tarkoitus on näyttää kaikkien vertailtavien kauppojen hinnat, sillä usein hintaeroa ei välttämättä ole kovinkaan paljoa eri verkkokauppojen välillä.

Toiminnallisuus on vielä kokeiluasteella, joten kaikki palaute on toivottua! Kaikissa tuotteissa ei ole vielä linkkejä ja pahoittelemme myös jo etukäteen, mikäli kaikki linkit eivät vielä toimi halutulla tavalla. Tavoitteenamme on tehdä sivustosta mahdollisimman hyödyllinen teille.

Toivottavasti siis lähitulevaisuudessa ilmestyvistä lisäominaisuuksista on teille iloa ja apua! Teidän jakamat käyttökokemukset ja vinkit tuotteista ovat ehdottomasti Beautifyn parhainta ja laadukkainta antia, mutta yritämme mekin kantaa kortemme kekoon. 🙂

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?