Uudistunut Beautify

21.1.2015 - VALOKEILASSA

Beautify on uudistunut täysin ja olemme tästä tavattoman innoissamme! Tärkeimpiä uudistuksia sivustolla on parannettu tuotteiden haku sekä tuotearvosteluiden tagit.

Tuotteiden haku

Tuotteiden hakuun olemme panostaneet sivuston uudistuksessa eniten ja Beautify onkin nyt entistä enemmän työkalu kosmetiikkatuotteiden löytämiseen. Tuotteita voit hakea tällä hetkellä viidellä eri kriterialla ja näitä vapaasti yhdistelemällä.

Kategoria – kategoriasta voit rajata haetut tuotteet tuoteryhmittäin

Valmistaja – voit kohdentaa haun myös pelkästään tiettyyn valmistajaan. Kirjoita tekstikenttään valmistajan nimi ja hakupalkki ehdottaa sinulle valmiiksi kannastamme löytyviä valmistajia.

Hakusana – Mikäli haluat hakea esim. suoraan tuotteen nimellä tai valmistajalla, voit rajata haun suoraan hakusanaan. Huom. myös hakusanaan voit yhdistää muut hakuehdot.

Arvosana – Jos et halua listata tuotteita, joilla on esim. heikot arvostelut, voit antaa vähimmäismäärän arvosanalle.

Arvostelujen määrä – Kannassamme on tällä hetkellä tuotteita, joilla on ainoastaan yksi arvostelu ja sillä vaikkapa arvosanana viisi. Mikäli koet tärkeäksi, että tuotteilla on useampi arvostelu, voit asettaa hakuun minimimäärän arvosteluille (esim. 5 kpl).

hakuohjeet

Tuotteiden suositukset eli tagit

Edistyneiden hakutoimintojen lisäksi toinen suuri uudistus liittyy tuotteiden arvosteluihin. Olemme lisänneet jokaiseen tuotekategoriaan arvostelujen yhteyteen painikkeet (tagit), joilla voit kehua tuotteen ominaisuuksia. Tämä uudistus on tarkoitettu helpottamaan ja nopeuttamaan eri tuotevaihtoehtojen vertailua sekä mahdollistamaan myöhemmässä vaihessa yhä monipuolisempi tuotehaku.

Toivomme kaikkia käyttäjiä, jotka ovat aiemmin tehneet arvosteluja Beautifyhin käyttämään pienen hetken ja lisäämään omiin arvosteluihin näitä uusia ominaisuustageja. Tämä helpottaisi meitä aivan suunnattomasti, sillä tällä hetkellä kaikissa vanhoissa arvosteluissa näitä ei vielä luonnollisestikaan ole.

Editorial

Beautifyn entinen blogi kulkee nyt nimellä Editorial. Olemme pyrkineet parantamaan luettavuutta ja yhtenäistämään kaiken toimituksellisen sisällön yhteen paikkaan, näiden aiemmin ollessa hieman hajallaan sivuston eri puolilla. Kaikkea sisältöä ei ole vielä siirretty Editorialiin ja lisäilemme aiempia postauksiamme esille tämän viikon aikana.

Ulkoasu & mobiilikäyttö

Sivusto koodattiin käytännössä uusiksi alusta loppuun, joten tässä yhteydessä päivitimme koko sivuston ulkoasun (kuten varmaankin jo huomasitte) ja paransimme sivuston mobiilikäyttöä. Nyt sivuston pitäisi näyttää kivalta myös pienemmillä päätelaitteilla ja arvosteluja voi hakea kätevästi vaikkapa tuotteita vertaillessa kaupassa.

Ihan kaikkea ei ehditty tekemään

Ihan kaikkia uutukaisia ominaisuuksia emme ehtineet toteuttamaan uuden version julkistukseen mennessä, vaan toteutamme niitä lisää pikapuoliin. Tärkeintä oli, että saimme mahdollisimman nopeasti uuden sivuston takaisin auki ilman viikkojen käyttökatkoa.

Profiilitiedot ja niiden näkyminen arvosteluissa

Päivitimme uudistuksessa profiileihin syötettävät kentät myös kokonaisuudessaan, joten tästä johtuen jo rekisteröityneiden käyttäjien profiilit ovat hieman tyhjän näköisiä ja profiilikuvat puuttuvat. Toivommekin, että Beautifyhin jo rekisteröityneet käyttäjät voisivat päivittää profiilitiedot, sillä tulevissa uudistuksissa omilla profiilitiedoilla on entistä tärkeämpi rooli tuotteiden haussa.

Oman profiilisi pääset päivittämään seuraavasti:

1) Kirjaudu sisään palveluun

2) Klikkaa ylänavigaatiosta profiili

3) Klikkaa päivitä profiili

Tarkimmat surffailijat varmasti huomaavat, että aiemmassa versiossa myös tehtyjen arvosteluiden yhteydessä esitettiin profiilitiedot. Tällä hetkellä nämä tiedot eivät vielä näy arvosteluissa, mutta päivitämme ne takaisin näkyviin pian.

Omien arvostelujen listaaminen

Aiemmassa versiossa myös omat kirjoitetut arvostelut löytyivät helposti profiilisivun takaa. Tämäkin ominaisuus on vielä tulossa takaisin, joten toistaiseksi omat arvostelut löytyvät seuraavalla tavalla:

1) Hae jokin tuote, jolle muistat kirjoittaneesi arvostelun

2) Selaa oman arvostelusi kohdalle ja klikkaa arvostelujen lukumäärä -linkkiä:

omat-arvostelut

 

 

Vielä on paljon tehtävää ja mielellämme kuulisimme teiltä kehitysehdotuksia sekä myös mikäli sivuston käytössä tulee vastaan mitä tahansa omituisuuksia. Toivottavasti palvelustamme on paljon hyötyä kosmetiikkahankinnoissa ja tekemämme uudistukset ovat mieluisia!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?