Urban Decayn Naked2 Basics – murrettuja mattavärejä

29.8.2015 - MEIKKIPUSSILLA

Urban Decayn Naked-luomiväripalettimanialta tuskin kukaan on voinut välttyä. Eikä ihme, sillä muutamaa heikkoa lenkkiä lukuunottamatta Urban Decayn luomivärien koostumus on yleensä lähes täydellinen. Jos et kuitenkaan välitä hohteesta ja shimmeristä, kannattaa katse kääntää pääasissa mattavärejä sisältäviin Naked Basics -paletteihin.

Naked2 Basics on saanut Beautifyssa 4.4/5 tähteä. Sen sävymaailma on aavistuksen ensimmäistä Basics-palettia neutraalimpi/kylmempi. Paletin sävyt levittyvät luomille hyvin, joskin pöllyävät aavistuksen. Koostumus on silti yllättävän kermainen ja pigmenttiä löytyy kiitettävästi. Tummin sävy, harmahtava Undone, levittyy ensin aika ohuelti, mutta on kerrostettavissa dramaattiseksi. Undone on muuten aivan upea vaihtoehto rajausväriksi perinteiselle mustalle niin arki- kuin juhlameikissäkin!

Urban Decay Naked Basics and Naked2 Basics

 

Naked2 Basicsin kauniina väriteemana on taupe eli harmaanruskea. Kaikki sävyt ovat mattaisia, aavistuksen helmeilevää Skimpia lukuunottamatta. Toisin kuin ensimmäisessä Basics-paletissa, kakkosessa hypätään vaaleasta korostusväristä suoraan maltillisiin keskisävyihin. Isoja kontrasteja ei siis synny, mutta ainakaan hyvin vaalealla iholla tämä ei ollut ongelma. Päinvastoin, kaikki sävyt pelaavat yhteen kauniin harmonisesti. Kokonaisvaikutelma on pehmeä ja utuinen. Tylsää? Ehkä vähän, mutta kaunista kuin mikä.

 

2basics_swatch copy

 

Molempien Basics-palettien omistaminen ei ole suoranainen välttämättömyys, mutta palettien käyttö rintarinnan mahdollistaa toki monipuoliset nudelookit.  Palettien koon ja jämäkän rasian ansiosta näitä on helppo kuljettaa mukana pienessäkin laukussa. Sivellinvinkkinä on mainittava tuo kuvissa esiintyvä UD:n oma Naked Basics -sivellin. Sen karvat ovat synteettisiä ja varsi tehty kierrätyspulloista. Napakat päät sopivat niin värin lisäämiseen ja pakkaamiseen kuin häivyttämiseenkin.

Onneksi ainakin Feeluniquesta saa paletin ostettua sopuhintaan, varsinkin, jos sopiva alennuskoodi osuu kohdalle.

Samaa mieltä vai eri mieltä tästä tuotteesta? Jaa omat käyttäkokemuksesi!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?