Sumuinen Urban Decay Naked 3 -tutoriaali

20.7.2014 - TUTORIAALIT

Tänään täällä ruudun takana on vieraskynäläisenä Mustaa Kajalia -blogin Heidi. Tarjoilen teille Urban Decay Naked 3 -paletin arvostelun ja tutorialin käyttäen kyseistä palettia.

Kuten muissakin Naked-paleteissa, Naked 3 -paletissa on 12 neutraalia luomiväriä. Tällä kertaa väriteemana on roosa. Paletin metallipakkaus on ruusukultaan taittava ja luomivärit ovat enimmäkseen vaaleanpunaiseen ja roosaan vivahtavia. Kokonaisuutena Naked 3 paletti on kolmesta Nakusta kylmäsävyisin, paletissa on vain yksi lämmin sävy, oranssinkultainen Trick.

Naked 3 -paletti on taattua Urban Decay laatua ja luomivärit ovat pääsääntöisesti erittäin hyviä. Ne ovat pigmenttisiä sekä helposti levittyviä ja häivyttyviä. Mattasävyt eivät ole kuivia tai jauhoisia, vaan laadukkaita. Muutama hankalampi tapaus joukkoon on kuitenkin eksynyt. Trick on koostumukseltaan metallinen, ei hileinen, mutta pigmentin esiin saamiseksi pitää tehdä työtä. Yhden silmän meikkaamisen jälkeen pinta ”kovettui” ja pigmentin irti saamiseksi täytyy sävyä työstää pitkään. Trick myös varistaa paljon.

Toinen onneton tapaus, itseasiassa huomattavasti onnettomampi on Dust. Se on Urban Decaylle tuttua shimmerisen hileistä laatua, joka varistaa enemmän kuin laki sallii. Trickin kanssa pystyy vielä työskentelemään, mutta Dustin minä heittäisin suoraan romukoppaan. Sekä Trick että Dust ovat toki käyttökelpoisia, mutta eivät ihan niin mukavia kuin paletin kymmen muuta sävyä. Omat lempisävyni paletista ovat Limit, Nooner, Liar, Factory ja Mugshot.

Kaiken kaikkiaan Naked 3 on laadukas ja hyvin koottu paletti. Siitä löytyy kaikki mitä silmämeikin tekemiseen tarvitaan. Siinä on vaalean korostussävy kulmaluulle, tumma sävy jolla voi tehdä pehmeän luomivärirajauksen ja pari mattasävyä, jotka toimivat mainiosti häivyttämisessä ja pohjasävyinä luomivaossa.

Tähän tutorialiin tarvitse Urban Decay Naked 3 paletin, mustan ja helposti levittyvän rajauskynän, luomivärinpohjustajan, ripsiväriä ja kasan siveltimiä. Minimivaatimus siveltimissä on yksi kynäsivellin, yksi luomivärin levityssivellin, kaksi pulleaa ja yksi suippo häivytyssivellin ja yksi pullea luomivärisivellin.

naked3_2

 

1. Aloita meikki pohjustamalla luomi kulmakarvoihin asti peiteaineella ja/tai luomivärinpohjustajalla. Itse suosin luomelle peiteaineen ja pohjustajan yhdistelmää. Peiteaine häivyttää ihonsävyn epätasaisuudet luomelta ja pohjustaja saa meikin kestämään pitkään.

 

naked3_3

2. Levitä Limitiä luomivakoon häivytyssiveltimellä ja häivytä sitä kohti kulmaluuta. Limit toimii varsinaisen varjostuksen ja häivytyksen pohja- ja apusävynä.

 

naked3_4

 

3. Tee yläluomelle paksu rajaus pehmeällä mustalla rajauskynällä. Rajauksen ei tarvitse olla siisti sillä se häivytetään seuraavassa vaiheessa.

 

naked3_6

 

4. Häivytä yläluomen rajaus kynäsiveltimellä noin puoleen väliin liikkuvaa luomea.

 

naked3_7

5. Levitä häivytetyn rajauksen päälle litteällä luomivärisiveltimellä Blackheartia ja sen yläpuolelle luomivakoon asti Factorya.

 

naked3_8

6. Häivytä Factorya kohti kulmaluuta häivytyssiveltimellä ja pehmennä Blackheartin ja Factoryn rajaa kynäsiveltimellä johon olet napannut Darksidea ja Factorya.

 

naked3_9

 

7. Levitä Darksidea luomivakoon varjostukseksi suipolla häivytyssiveltimellä ja tämän jälkeen puhdista silmänalunen varisseesta luomiväristä ja levitä peiteaine silmänalusille.

 

naked3_10

8. Häivytä varjostus kulmaluuta kohti. Ota ensin pulleaan varjostussiveltimeen Limitiä ja häivytä sillä Darksidea kohti kulmaluuta. Ota samaan siveltimeen seuraavaksi Nooneria ja pehmennä sillä vielä Darksiden ja Limitin rajaa, älä kuitenkaan tuo Nooneria yhtä ylös kuin Limitä. Viimeistele häivytys pehmeäksi puhtaalla häivytyssiveltimellä.
Levitä Limitiä alaluomella luomivärin levityssiveltimellä, tee alaluomesta pehmeä ja utuinen. Levitä vielä lopuksi Factorya aivan ripsirajaan, älä kuitenkaan yhtä alas kuin Limitiä.

 

naked3_5

 

9. Viimeistele meikki levittämällä kulmaluulle ja sisänurkkaan Strangea. Rajaa ala- ja yläsisäluomi mustalla kynällä ja harjaa ripsiin paljon ripsiväriä.

 

naked3_11

– Heidi

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?