URBAN DECAY - Urban Decay De-Slick Mattifying Powder

 
4.0 (1)
Kirjoita arvostelu
pidentää meikin kestoa
ei korosta kuivia kohtia
ei kakkuunnu

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Kivipuuterit
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Puuteri on yksi niistä meikkituotteista, jonka löytämisen kanssa kamppailen jatkuvasti. Kaikki itseään värittömäksi mainostavat puuterit, niin kivi- kuin irtosellaiset, ovat kuitenkin naamallani aina liian tummia. Lisäksi rasvainen T-alueeni vaatii kiiltoa hillitsevää mattapuuteria, jota voisi päivän aikana lisäilläkin näyttämättä ihan kamalalta kakkunaamalta.

Tämä puuteri oli oikeastaan vähän random ostos. Olin netissä ostoksilla ja tarkoituksenani oli tutkiskella irtopuuterivalikoimaa, josko löytäisin sieltä jonkun sopivalta kuulostavan, halvemman vaihtoehdon Laura Mercierin irtopuuterille. Sitten törmäsinkin tähän, ja tajusin etten ole nähnyt tai kuullut oikeastaan kenenkään puhuvan tästä. Pienen tutkimustyön jälkeen olin vakuuttunut tuotteen vastaavan T-alueeni haasteisiin ollen lisäksi vielä tarpeeksi vaalea valkoiselle iholleni ja iskin puuterin ostoskoriin.

Paketin saatuani yllätyin positiivisesti. Pakkaus on todella kaunis ja tuntuu kädessä hyvältä, tukevalta ja kestävältä. Pakkauksessa on hyvä peili sekä perinteinen puuterivippa, joka toki voisi olla parempikin. Kun ensimmäistä kertaa käytin tätä silmänalusiini peiteaineen kiinnittämiseen, jännitin ihan turhaan. Kaikista edellisistä kivipuutereistani poiketen tämä ei muuttanutkaan peiteaineeni väriä millään tavalla. Kiinnitin loputkin meikkini ja olin hyvin tyytyväinen puuterivalintaani, se osoitti potentiaalia myös aavistuksen liian tumman meikkivoiteen vaalentamiseen valkoisen värinsä ansiosta. Huomautan, että olen todella vaalea, mm. Macin NC/NW15 ovat borderline liian tummia, joten itselleni tällainen ominaisuus on vain plussa. Jos olet tuota paljonkin tummempi, niin yhtään paksummin käytettynä tämä puuteri voi jättää valkoisen hunnun kasvoillesi, kevyesti sipaistuna toimii varmasti suunnilleen kaikille.

Puuterin jättämä lopputulos on selkeästi matta, ja etenkin paksummin pakattuna voi näyttää hieman jauhoiselta. Itse käytän aina meikinkiinnityssuihketta joka pyyhkii ylimääräisen puuterisen lookin pois, joten omalta osaltani en koe tätä ongelmana. Kuitenkin, tuotteen kyky pitää kiilto kurissa on hyvin vertailukelpoinen Rimmelin Stay Matte-puuterin kanssa. Noin 4h on se aika, jolloin tämän puuterin suorituskyky on parhaimmillaan, ja maksimissaan saman verran saan irti Rimmelinkin vastaavasta. Ero näiden kahden välillä UD:n hyväksi kuitenkin tulee tuotteen kyvystä kestää kerrostamista päivän mittaan. Siinä missä Rimmel on omakohtaisen kokemukseni perusteella melko huono touch up-puuteri sen ollessa nopeasti todella kakkuisen ja tunkkaisen näköinen, tämä UD:n puuteri suoriutuu melko mainiosti olematta överimeikatun näköinen, vaikka päivän mittaan puuteroisi kaksikin kertaa.

Maksoin tuotteesta 25 euroa, ja väittäisin, että hinnassa on kyllä hieman ilmaa arvostellessa tuotetta ja sen toimivuutta kokonaisuutena. En ole varma, ostanko tätä heti uudestaan kun nykyinen loppuu. Suosittelen kuitenkin tuotetta, sillä se läpäisi äärettömän nirson ja pikkutarkan ihmisen testit ja jäi jokapäiväiseen käyttöön. Herkällä ihollani ei ole ollut valituksen aihetta tiheästä käytöstä huolimatta.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Kivipuuterit

  • ei kakkuunnu
  • ei korosta kuivia kohtia
  • pidentää meikin kestoa
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Select Sheer Pressed
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.5 (1)
Sexy Mama Anti-Shine Translucent Powder
Valmistaja: THEBALM
 
4.4 (5)
Urban Decay De-Slick Mattifying Powder
Valmistaja: URBAN DECAY
 
4.0 (1)
CC Color Correcting Puuteri
Valmistaja: LUMENE
 
4.0 (8)
we care icon makeup powder
Valmistaja: WE CARE ICON
 
4.0 (1)
Fit Me Pressed Powder
Valmistaja: MAYBELLINE
 
4.0 (9)