LUSH - Ultra Bland

 
3.8 (2)
Kirjoita arvostelu
toimii ilman hankausta
poistaa vedenkestävän meikin
puhdistaa paksunkin meikkipohjan
ei ärsytä ihoa
ei kuivata ihoa
KATSO AINEOSAT
Almond Oil (Prunus dulcis), Rose Water (Rosa centifolia), Beeswax (Cera alba), Honey, Fresh Iris Extract (Iris florentina), Glycerine, Rose Absolute (Rosa damascena), Tincture of Benzoin (Styrax benzoin), Sodium Borate, Methylparaben, Propylparaben.

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Puhdistustuotteet
Kommentteja
(Updated: Maaliskuu 07, 2015)
Kokonaisuus 
 
4.5

Minä pidän tästä kovasti! Käytän tätä vähän ohjeiden vastaisesti, osana kaksivaiheista puhdistusta. Ensin hieron puhtain ja kastetuin käsin tuotetta koko kasvoilleni (irrottaa kaikki meikit). Sen jälkeen huuhtelen lämpimällä vedellä, hellästi hierojen (kasvoille jää vahainen mutta kosteuttava kalvo). Lopuksi pesen tai pyyhin vielä puhdistusmaidolla Ultra Blandin jämät pois. Kasvot tuntuvat kosteutetuilta ja pehmeiltä ja pärjään normaalilla kosteusvoiteella tehokosteuttajan sijaan. Suosittelen erityisesti kuivaihoisille!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • hyvä hinta-laatusuhde
 • tekee mitä lupaa
 • tykkään pakkauksesta
 • helppo käyttää
 • hellävarainen
 • erittäin tehokas
 • ei kuivata ihoa
 • ei ärsytä ihoa
 • puhdistaa paksunkin meikkipohjan
 • poistaa vedenkestävän meikin
 • toimii ilman hankausta
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.0

Sain tämän Beautifyn arvonnassa ja olinkin halunnut kokeilla tämän kaltaista puhdistusta.

Purkissa lukee meikinpuhdistaja, joten en tiedä, soveltuisiko tämä kasvojen puhdistukseen yksinään. Jotkut ilmeisesti suosittelevat pelkästään tätä ongelmaihon hoitoon ja pesuun, mutta siihen en osaa ottaa kantaa. Aine on melkein vahamaista voidetta, joka levitetään kasvoille ja pyyhitään esim. kostealla pyyhkeellä pois. Tuote puhdistaa meikin hyvin, mutta jättää iholle öljyisen tunteen. Itse käytän tätä pelkästään meikinpuhdistukseen ja pesen kasvot vielä toistamiseen toisella tuotteella.

Omiin tarpeisiini tämä on ehkä turhan tehokas tuote ja muutenkin pidän vedellä poispestävistä aineista, mutta kuivaihoinen voisi pitää tämän jättämästä tunteesta, rasvaiselle iholleni se on liikaa. Samoin voimakkaampaa kasvomeikkiä (ehkä tyyliin Grimas, Blasco) käyttäville tämä voisi olla omiaan. Silmämeikkikin tällä on lähtenyt, en tosin käytä vedenkestävää ripsiväriä, mutta voimakas silmämeikki kannattaa ehkä poistaa ensin, ettei koko naama ole sitten tumman värin peitossa. En varmaan osta tätä uudelleen, sillä käyttötapa ei sovi minulle, eikä purkkikaan ole kovin käytännöllinen, mutta muuten oli ihan mielenkiintoinen tutustuminen.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Banila co Clean it Zero Purity
Valmistaja: MUU
 
5.0 (1)
Vichy Purete Thermale 3in1 One step cleanser
Valmistaja: VICHY
 
4.5 (1)
Dead Sea Minerals Foaming Facial Cleanser
Valmistaja: FREEMAN
 
4.5 (1)
NutriBiotic Skin Cleanser
Valmistaja: MUU
 
4.5 (1)
CLEAR FACE CLEANSING BAR
Valmistaja: SEBAMED
 
4.5 (2)
hydra vegetal gel cleanser
Valmistaja: YVES ROCHER
 
4.5 (1)