Tummat silmänaluset piiloon – Becca Brightening Corrector ja Pixi Correction Concentrate

19.9.2016 - PIHISTÄ TAI PANOSTA

Varjot silmien alla ovat ärsyttävän haastavia peittää. Keinoja on monia, mutta color correction tuntuu olevan nyt päivän sana. Color correction on kasvojen epätoivottujen värivaihtelujen taittoa vastaväreillä (vihreä häivyttää punaisuutta, violetti taittaa keltaisuutta jne). Suoranaista peittoa taittoväreillä ei haeta, vaan päälle levitetään yleensä meikkivoidetta ja/tai peiteainetta. Alla kaksi suosikkia, jotka auttavat piilottamaan tummat silmänaluset taittamalla sinertäviä ja violetteja varjoja.

BECCA Under Eye Brightening Corrector (25,6 €)

Beccan Under Eye Brightening Corrector on  vaalea lohenpunainen voide, joka paitsi taittaa tummuutta myös kirkastaa ilmettä heleän jälkensä ansiosta. Pieni määrä taputeltuna vaikka sormin suoraan silmänalusten päälle riittää häivyttämään pahimmat varjot pois. Brightening Corrector toimii niin peiteaineen alle kuin päälläkin. Koska voide on heleyttävä, mattaa lopputulosta haluttaessa kannattaa sipaista päälle ohut kerros puuteria.

Under Eye Brightening Correctorin koostumus on hyvin pehmeää ja kermaista, jopa pikkuriikkisen tahmaista. Se tarraa ihoon kiinni kuitenkin nätisti ja levittyy ohueksi kerrokseksi. Pieni miinus on annettava kerrostettavuudesta. Toinen ohut kerros vielä menee, mutta ilman puuterikiinnitystä tuote saattaa alkaa kasaantua juonteisiin.

Under Eye Brightening Corrector toimii myös nätisti tavallisen peiteaineen tai meikkivoiteen päällä tuomassa lisäkirkkautta katseeseen varsinkin vaalealla iholla. Syvillä ihonsävyillä sen jälki saattaa tosin lipsahtaa tuhkaisen puolelle. Beautifyssa Under Eye Brightening Corrector on saanut arvosanaksi 5/5.

becca_pixi_tummien-silmanalusten-peittajat_swatch-jpg

Pixi Correction Concentrate Brightening Peach (19,7 €)

Pixin Correction Concentrate sävyssä Brightening Peach tehopakkaus pikkuisessa purkissa. Myös se taittaa tehokkaasti sinertäviä ja violetteja varjoja silmien alla. Sen koostumus on lähes vahamaista, mutta levitettävyys on onneksi hyvä. Tuotetta voi Beccan vastaavaa paremmin kerrostaa (hyvän siveltimen avulla!) ilman että se liukuu heti juonteisiin. Correction Concentrate on jäljeltään melkein matta ja sävyltään Under Eye Brightening Correctoria selkeästi syvempi.

Jos tavoitteena on pääasiassa tummuuden häivyttäminen, etkä kaipaa heleyttävää tuotetta silmien alle, vetää Pixi pidemmän korren. Beccaan verrattuna Pixi nojaa vielä vahvemmin nimenomaan epätoivottujen sävyjen häivyttämiseen, kun Becca hakee lisäapuja heleyttämällä katsetta.

Kolmas vaihtoehto on toki kokeilla Wet’n’Wildin Coverall Concealer -palettia (7,8 €), jossa on pinkin kirkastajan lisäksi vihreä punaisuuden peittäjä, hohtava highlighter ja peiteaine. Coverall-paletti ei koostumukseltaan yllä ihan Beccan ja Pixin tasolle, mutta on hintaansa nähden todella hyvä tuote! Beautifyssa sitä on rakastettu 3.9/5 tähden verran.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?