LOREAL PARIS - True Match Touche Magique Concealer

 
4.5 (2)
Kirjoita arvostelu

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Peitevoiteet
Kommentteja
(Updated: Toukokuu 08, 2014)
Kokonaisuus 
 
4.0

Ostin tämän alla olevan arvostelun innoittamana :) En pettynyt, vaikkei tuote ollutkaan täysin peittävä vaan enemmänkin epätäydellisyyksiä häivyttävä. Se on tarkoitettukin enemmän varjojen ja ihon kirjavuuden peittoon, nimikin on illuminating concealer. Touche Magique on muuten paljon parempi (ja edullisempi) kuin samanlaisessa pakkauksessa oleva Lorkun Lumi Magigue valokynä.

Koostumus on ohutta ja helposti levittyvää, eikä tuote valu pahasti esimerkiksi silmänympärysihon juonteisiin. Silmänalusten tummuus ja nenänpielien punoituksen peittämiseen toimii parhaiten. Miinuksena sivellinpää, joka on huono levitykseen. Sen avulla tuotteen saa kasvoille, mutta häivytys täytyy tehdä sormin tai erillisen siveltimen avulla.

Ostan uudelleen :)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
5.0

Ehdottomasti paras peiteaine, jota olen koskaan käyttänyt! Lasten takia valvotut yöt eivät näy ainakaan kasvoilta kun tätä käyttää ;) Muut marketin vastaavat tai edes YSL:n Touche Eclat eivät pysty kilpailemaan tämän kanssa ollenkaan. Heijastaa ja kirkastaa ihoa vaikkei ole tarkoitettu käyttäväksi valokynänä.

Touche Magique peittää tummat silmänaluset luonnollisen näköisesti, eikä valahda pieniin juonteisiin. Koostumus on juoksevaa, mutta siti ihmeellisen peittävää. Pidän erityisesti siitä kuinka meikittömöltä iho näyttää. Käytän tätä kiireisinä eli laiskoina päivina koko kasvojen alueella: sipaisut silmien alle, nenän pieliin, otsaan ja leukaan. Peittää punoittavat alueet, pysyy rasvoittuvalla ihollani ja näyttää niin luonnolliselta!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Shape Tape Concealer
Valmistaja: TARTE
 
5.0 (1)
Under Eye Brightening Corrector
Valmistaja: BECCA
 
5.0 (1)
Radiant Creamy Concealer
Valmistaja: NARS
 
4.6 (5)
Stay All Day 16h Long-Lasting Concealer
Valmistaja: ESSENCE COSMETICS
 
4.5 (4)
Mineralize Concealer
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.5 (1)
Boi-ing
Valmistaja: BENEFIT COSMETICS
 
4.5 (1)