NARS - Torrid

 
4.8 (2)
Kirjoita arvostelu

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Poskipunat
Kommentteja
(Updated: Helmikuu 20, 2014)
Kokonaisuus 
 
5.0

Siinä missä Orgasm tarttuu käteen läpi syksyn, talven ja kevään, kesäisin kaivan Torridin tehokäyttöön :) Upea koralli kultaisella shimmerillä. Shimmeriä on juuri sopivasti, eikä se näy rumasti auringonvalossakaan. Torrid on tosi lämpöinen sävy, mutta tämäkään ei ole omaan silmään oranssinen vaan taittaa pikemminkin punaiseen. Suosittelen stiplaamaan poskille, koska on tosi pigmenttinen. Miinusta tulee niinkuin aina pakkauksesta, joka on supertyylikäs, mutta tahmaantuu meikkipussissa.

Maksaa noin 26-27e HQHairissa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Itselläni Torrid on Albatross- highlighterin (josta arvostelu erikseen) kanssa NARSin suositussa duo-pakkauksessa. Näiden yhdistelmä on tietääkseni kuitenkin limited edition, mutta olen ollut erittäin tyytyväinen, että sain tämän duon kokeiltavakseni! Kuva hieman vääristää punan oikeaa, luonnonvalossa katsottavaa sävyä sillä puna on mielestäni enemmänkin persikkainen. Sävyssä on myös hieman kultaiseen taittavaa kimalletta.

Torrid on erittäin pigmenttinen, minkä vuoksi olen itsekkin saanut liiankin punaiset posket innostuttuani taputtelemaan sivellintä tuotteeseen liikaa. Tuote levittyy hyvin, jolloin sitä kannattaa ottaa siveltimeen aluksi vain hieman ja sitten vasta lisätä, jos on tarve. Vaikka punassa onkin kimalletta, se ei tee poskista diskopalloja vaan kimalle muuttuu kasvoilla hennoksi hohteeksi.

Uskon, että Torrid persikkaisen sävynsä ansiosta sopii monelle eri ihonsävylle mainiosti. Itse suosin persikkaisia poskipunia etenkin kesäisin, sillä ne korostavat ihanasti päivettynyttä ihoa.

Jos mielesi tekee sijoittaa hieman enemmän poskipunaan ja haet rahoillesi vastinetta, suosittelen Torridia. Sävy on klassinen, joka kestää käytössä pitkään.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
L'Oréal Paris Life's a Peach blush
Valmistaja: L'OREAL
 
5.0 (1)
Afterglow 8-Hour Powder Blush
Valmistaja: URBAN DECAY
 
5.0 (1)
DownBoy
Valmistaja: THEBALM
 
5.0 (1)
SIN
SIN
Valmistaja: NARS
 
5.0 (2)
Cabanaboy
Valmistaja: THEBALM
 
4.8 (3)
Torrid
Valmistaja: NARS
 
4.8 (2)