TONYMOLY – söpöimmät tuotteet ikinä

7.4.2016 - VALOKEILASSA

TonyMoly on eteläkorealainen ihonhoitobrändi, joka on noussut suureen suosioon myös muualla maailmassa. TonyMolylla on hyviä ja toimivia tuotteita, mutta ennen kaikkea maailman söpöimmät pakkaukset. Lähes överin söpöyden lisäksi tuotteet tuoksuvat huumaavilta. Nappasimme testiin CultBeautysta kasan herkkuja, joista suosikeiksi nousivat Face Mask Sheetit ja käsivoiteet.

I’m Real Face Mask Sheets (n. 8 €/kpl)

Yksittäispakatut, seerumilla kyllästetyt kasvonaamio-sheetit lupaavat mahtavia tuloksia jo yhden käyttökerran jälkeen. Näitä ”kasvonaamiolakania”on moneen eri täsmätarpeeseen ja ne ovatkin keränneet hehkutusta ihmisiltä, joilla on täysin erilainen ihotyyppi.

I’m Real Face Mask Sheetit ovat kuin kotona tehtäviä tehokasvohoitoja, joiden annetaan vaikuttaa vähintään 20 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen jäljellä oleva seerumi hierotaan kasvoihin. Face Mask Sheetit lupaavat mm. ihon silminnähtävää kirkastumista, kimmoisuuden lisääntymistä ja kosteutusta. Pitkän aikavälin vaikutuksista emme osaa vielä sanoa mitään, mutta jotain koukuttavan rentouttavaa näiden käytössä on ja ihokin tuntuu tykkäävän.

Apple, Peach ja Banana -käsirasvat (n. 12 €/(kpl)

TonyMolyn käsirasvat ovat päivän henkinen C-vitamiiniannos. Meillä on ollut käytössä kirpeältä omenalta, persikalta sekä makealta banaanilta tuoksuvat (ja näyttävät) versiot. Tuotteet on pakattu niin somasti, että saavat melkein anteeksi epähygieenisen purkkiratkaisunsa.

Erityisesti banaanikäsivoide on ollut kovassa käytössä. Tuubipakkaus on todella kätevän kokoinen laukussa säilytettäväksi. Lisäksi se kosteuttaa yllättävän hyvin, vaikka on koostumukseltaan melko kevyt.

TONYMOLY_ihonhoito

Pocket Bunny -kasvosuihkeet

Pocket Bunny -kasvosuihkeita on kaksi eri versiota: kosteuttava Moist Mist kuivalle iholle ja Sleek Mist seka- ja rasvoittuvalle iholle. Suihkeita voi suihkuttaa suoraan kasvoille kosteutta tuomaan tai meikin päälle ”sulattamaan” meikkipohjaa luonnollisemman näköiseksi.

Näissä suihkeissa on parfyyminen kukkaistuoksu, joka sopii ihanasti pupupakkauksen kaveriksi. Toisaalta parfyymi saattaa ärsyttää herkkää ihoa ja aiheuttaa herkästi reagoivalle iholle tukkiutuneita ihohuokosia. Yksi tiimiläisemme käytti koko Moist Mistinsä vartalon ja decolteen kosteuttamiseen, vaikkei näppyherkälle kasvoilleen sitä voinutkaan käyttää – ja osti uuden, koska koukuttui täysin 🙂

Disclamerina sen verran, että eihän näiden tuotteiden ostamisessa tai arvioinnissa voi pysyä oikeasti puolueettomana. Pää menee liian sekaisin tuosta söpöydestä…

Onko teillä kokemuksia TonyMolysta?

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?