Tigin tuotteet -30%

18.4.2015 - TARJOUKSET

Lauantai alkoi mukavasti, kun huomasimme, että Tigin tuotteet on Feeluniquessa alennettu -30%! Tuoksuvat hiustuotteet jakavat mielipiteitä, mutta ainakin siniset ja punaiset Urban Antidotesit ovat saaneet kiitosta (Beautifyssa kakkostason Urban Antidotes shampoolla ja hoitoaineella on hyviä arvioita).

Meitä kiinnostaa tällä hetkellä joko tuo Recovery tai Resurrection (punainen tai sininen) hiusnaamio. Urban Antidotes -hiusnaamioiden pitäisi olla hoitavia ja silottavia, joten ainakin hapsottavat latvat voisivat niistä hyötyä. Re-Energize, eli sarjan vihreät putelot, taitavat olla enimmäkseen silottavia, eli tehohoidoiksi niistä ei ole.

 

KLIKKAA TÄSTÄ NÄHDÄKSESI KAIKKI URBAN ANTIDOTES -TUOTTEIDEN ALENNETUT HINNAT

 

Psst! Feeluniquessa voi nyt osallistua arvontaa, jossa voi voittaa theBalm-tuotepaketin!

Hinnat bongattu 18.4.2015 klo 8:30. Beautify ei vastaa siitä, jos tuote loppuu tai jos verkkokauppa muuttaa hintojaan.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?