Tiesitkö tämän alennusshoppailijan unelman Lookfantasticista?

16.8.2015 - TARJOUKSET

Lookfantastic on yksi suosikkimme kosmetiikan verkkokaupoista, josta löytyy myös ehkä hieman huomaamaton osio alennuksien metsästäjille, ja jonka halusimme vinkata kaikille Beautifyn kävijöille.

Clearance Outlet -sivulle Lookfantastic listaa nimittäin kaikki tuotteet, jotka ovat poistumassa varastosta hyvinkin edulliseen hintaan (usein -50%). Tästä osiosta olemme tehneet erinomaisia löytöjä ja sivu kuuluukin meillä viikottaiseen rutiiniin parhaiden tarjouksien metsästämisessä. Tällä hetkellä outletissa tarjouksessa on esim. Dermalogican tutustumisetti hintaan 47,57 €.

 

Clearance Outlet -osioon pääset klikkaamalla Lookfantasticin navigaatiopalkista Offers ja valitsemalla Outlet, taikka suoraan tästä linkistä. Tätä osiota Lookfantastic ei varsinaisesti mainosta erikseen, jolloin se saattaa jäädä kokonaan huomaamatta.

 

Ainoa varoituksen sana Lookfantasticin Outletista on se, että tuotteet loppuvat hyvinkin nopeasti ja myynnissä on yleensä vain yksittäisiä kappaleita. Toivottavasti teet löytöjä ja nappaat parhaat tarjoukset meidänkin nenän edestä 🙂

 

Onko sinulle tullut mahdollisesti muita kosmetiikan verkkokauppoja vastaan, joissa olisi erillinen outlet-osio? Vinkatkaa toki myös muita parhaita meikkien shoppausvinkkejä!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?