theBalm Meet Matt(e) Hughes nestemäiset mattahuulipunat

26.6.2016 - MEIKKIPUSSILLA

Liquid lipstickit ovat olleet jo hetken kovassa huudossa (lue = Instragram on täynnä toinen toistaan hienompia mattahuulikuvia). Useimmiten nestemäiset huulipunat lupaavat kaunista ja peittävää mattapintaa joka kestää ja kestää huulilla. Kääntöpuolena saattaa olla kuivien kohtien korostuminen, varsinkin jos huulet ovat jo valmiiksi röpelöiset.

Täällä theBalm-fanikausi jatkuu Meet Matt(e) Hughes -huulilakkojen (n. 18 €) muodossa. Useiden hyvien vaihtoehtoehtojen joukosta ne erottuvat tasaisen hyvällä suorituskyvyllään. Keveästi minttuisen makuinen tuote levittyy helposti ja peittää yhdellä kerroksella. Kuivahtamisessa kestää oman tovinsa ja sen ajan huulet tuntuvat tahmaisilta. Kunhan tuote on kuivunut on se painottoman tuntuinen ja sitä melkein unohtaa meikanneensa huulet.

Parasta kuitenkin on, ettei Meet Matt(e) Hughes kuivata huulia rusinoiksi eikä huulilla ei ole epämiellyttävän kiristävää tunnetta käytön aikana. Eivät nämä toki kosteuta ja poiston jälkeen huulet kaipaavat hyvää huulirasvaa, mutta käyttömukavuudesta ei tarvitse tinkiä.

Meet Matte Hughes Committed, Charming ja Sentimentin swatchit

 

 

Mökötyksen aiheita on kaksi. Puna on toki pitkäkestoisempi kuin perinteiset huulipunat, mutta ei mikään 24/7-ratkaisu, eli pasta-annoksen syömisen jälkeen huulimeikki kannattaa tarkistaa. Toinen ärsyttävä piirre on, että pakkausratkaisu ei ole ihan täysi kymppi. Applikaattori on hyvä, mutta koska tuotetta pakkautuu applikaattorin varteen, on korkin sulkeminen välillä sottaisaa.

Suosikkisävymme ovat murrettu pinkkibeige Committed (helppo arkisävy), malvainen Charming (täydellinen tumma nude) ja viileä punapinkki Sentimental (ripsari + tämä ja meikki on valmis). Varsinkin Committed ja Charming -sävyillä onnistuvat kunnon Kylie-huulet, jotka juuri nyt tuntuvat miellyttävän monen silmää. Näet sävyt huulilla täältä.

P.s. Muista myös käynnissä oleva kilpailumme:

Anastasia_kilpailubanneri
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?