MAYBELLINE - The Falsies Push Up Drama

 
2.8 (2)
Kirjoita arvostelu
tuuheuttaa hyvin

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Ripsivärit
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
2.0

En pitänyt tästä ripsiväristä, vaikka yleensä pidän Maybellinen ripsareista aina, koska hinta ja laatu kohtaavat niissä. Tässä värimassa on aivan liian vetistä ja painavaa. Ripset suoristuvat liikaa ja niihin tulee helposti paakkuja. Luomet tuhraantuvat jo levitysvaiheessa, koska värimassaa tulee niin paljon ja se ei meinaa kuivua. Tuuheuttaa kyllä hyvin, eli siinä mielessä tekee mitä lupaa.

Yritin tykätä tästä viikon ajan, mutta sitten luovutin. Kokeilin taas uudelleen puolen vuoden kuluttua avaamisesta ja väri oli kuivahtanut sen verran että tulos oli jo parempi. Mutta ei ole mitään järkeä ostaa tuotetta ja odottaa sitten monta kuukautta että se kuivahtaa :D

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Huhtikuu 23, 2016)
Kokonaisuus 
 
3.5

Tämä oli vähän pettymys, koska se suttaa alaluomen niin nopeasti. Tämä on samalla parhaiten tuuheuttava ripsiväri, jota olen koskaan kokeillut. Todellakin Falsies-ripsari! Ripsistä saa niin tuuheat, että ne näyttävät feikeiltä... Levitysvaiheessa täytyy kuitenkin nähdä paljon vaivaa ja pyyhkiä ylimääräistä värimassaa paperiin, muuten ripsistä tulee vain yksi iso klöntti. 

Valitettavasti tuote tuhrasi luomet jo kahden tunnin päästä levityksestä, eli tämän päälle on pakko levittää toista, vedenkestävää ripsiväriä. Värin levähtämisen ja työlään levitysen takia en voi suositella tätä tuotetta paitsi juhlatilaisuuksiin. Silloin vaivannäkö on todellakin sen arvoista. 

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
tuuheuttaa hyvin
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Lash Sensational Waterproof - ripsiväri
Valmistaja: MAYBELLINE
 
5.0 (2)
M Mega EX-Volume Mascara – Fan Volume
Valmistaja: MISSHA
 
5.0 (1)
Lash Queen Feline blacks
Valmistaja: HELENA RUBINSTEIN
 
5.0 (2)
mascara
Valmistaja: ORIFLAME
 
4.7 (3)
False Lash Effect Fusion Mascara
Valmistaja: MAX FACTOR
 
4.6 (10)
Doll Eye Mascara Long Lash
Valmistaja: NYX COSMETICS
 
4.5 (2)