Testissä Benefit High Beam, No7 Skin Illuminator ja kasa muita heleyttäjiä

17.7.2015 - PIHISTÄ TAI PANOSTA

Highlighter, korostusvoide, heleyttäjä. Usein ylimääräiseksi askeleeksi mielletty korostus (ja varjostus) voi tehdä ihmeitä kokonaisilmeelle. Keräsimme suosikkejamme esittelyyn.

Nestemäisiä highlightereita voi mm. sekoittaa heleyttämään meikki- tai kosteusvoidetta. Jos hehkua ei kaipaa kaikkialle, korostustuotteet voi myös täsmälevittää meikkipohjan alle tai päälle esimerkiksi poskipäille, kulmaluulle tai silmien sisänurkkiin. Nyrkkisääntönä voi kai pitää, että nestemäiset korostustuotteet kannattaa sekoittaa tai levittää nestemäisen meikkipohjan sekaan tai päälle ja korostuspuuterit sutia puuterituotteiden päälle.

NARSin Copacabana (34 €) on vahvasti hohtava, viileään taittava pinkki (levitettynä kuitenkin läpinäkyvä). Sen annostelussa täytyy olla maltillinen, ellei tavoitteena ole discopallo-look. Pehmeämpi sävyinen Benefit High Beam (30 €) ja No7:n Skin Illuminator (17 €) sävyssä Pink ovat asteen verran vähemmän hopeisia ja hohtavia. Kaikkia kolmea ja KICKSin Illuminator Oyster Shelliä (16 €) yhdistää kuitenkin hohteen hienojakoisuus ja helppo levittyvyys.

highlighters_swatch

 

Oyster Shell, No 7:n Pink ja Copacabana, kuten myös pehmeämmät High Beam ja Radiant Highlighter näkyvät iholla viileänä hohteena. Levitettynä ja häivytettynä vain MACin CCB Shell toi häivähdyksen väriä. MAC Cream Color Base Shellin shimmerhiput myös erottaa helposti; on siinä ja siinä, ettei niitä voisi kutsua kimalteeksi.

TBS:n Radiant Highlighter (21 €) on tämän porukan maltillisin kaveri. Sen koostumus on ohutta, kosteusvoidemaista ja joukossa on maltillisesti mikrohilettä. Tuotetta voi joutua lisäilemään muutamaankin otteeseen meikkivoiteen päälle, jos haluaa kunnon korostukset.

No7:n Skin Illuminator olisi High Beamin ohella suosikkimme, mutta sijoittuu Copacabanan jälkeen kolmoseksi kömpelön pakkausratkaisunsa takia (kts. Insta-kuvamme). Jos kaipaat maltillista kuultoa hohteen sijaan, kokeile TBS:n Radiant Highlighteria. MACin kaunis Shell sopii parhaiten shimmerin ystäville.

Löytyykö tästä joukosta teidän suosikkeja?

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?