Tekstuuria ja laineita hiuksiin – hellävaraiset suolasuihkeet

20.10.2016 - HIUKSEN HIENOSTI

Kukapa ei haluaisi tuuheutta hiuksiin? Suolasuihkeet ovat olleet taas kovassa nosteessa ja ne ovatkin hyviä apureita beach wave -lookin saavuttamisessa. Kaikki eivät kuitenkaan pidä suolasuihkeiden jättämästä rapeasta tunteesta. Huonokuntoisista hiuksista kärsivät saattavat myös kokea, että suihkeissa oleva suola kuivattaa latvoja entisestään.

Ohessa kaksi kivaa beach wave -suihketta, jotka ovat perinteisiä suolasuihkeita hellävaraisempia, mutta tuovat silti ryhtiä ja lainetta hiuksiin. Okei, liukkaaseen lasihiukseen nämä kaverit eivät jaksa lainetta taikoa. Jos taas hiuksissasi löytyy taipuisuutta jo valmiiksi, saa näillä kivasti surffilookkia.

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset shoppaamaan sen parhaaseen hintaan!

Bumble and bumble Surf Infusion (25,95 €)

Bumble and bumblen Surf Spray on klassikkojen klassikko, mutta se jättää helposti tahmean ja kovan pinnan hiuksiin. Surf Infusion taas on sekoitus perinteistä suolasuihketta ja hiusta hoitavia öljyjä. Se ei siis kuivata hiusta samalla tavalla eikä tee hiuksista kovan tuntuisia.

Surf Infusion toimii meillä parhaiten kun hiuksia on jo kihartanut tai ne ovat olleet yön yli leteillä tai nutturalla. Se tuo hiuksiin kitkaa ja tekstuuria ja auttaa laineita pysymään nättinä. Surf Sprayssa on kevyiden öljyjen lisäksi silikoneja, joten kovin lähelle tyveä ei kannata suihkia etteivät hiukset lähmäänny.

Jos kokemuksesi suolasuihkeiden kanssa eivät ole olleet onnistuneita, Surf Infusionia saa myös pienessä pullossa (11,95 €)

OUAI Wave Spray (24,5 €)

Ouai Haircare on Kardashianien luottokampaajan, Jen Atkinsin hiustenhoitosarja. Ouain ympärillä on siis paljon hypeä, mutta onneksi suurin osa tuotteista on oikeasti myös hyviä.

Wave Spray lupaa hiuksiin pehmeitä laineita ja volyymia. Sitä ei oikeastaan voisi kutsua suolasuihkeeksi, sillä tekstuuria tuo suolan sijaan riisiproteiini. Wave Sprayssa on myös hiuksia hoitavia ainesosia ja se tuo hiuksiin aavistuksen kiiltoa. Meidän käytössä Wave Spray ei ihan laineita hiuksiin tehnyt vaikka kuinka puristeli, mutta hillityn sotkuinen beadhead-lookki oli helppo saavuttaa.

Suihketta voi käyttää märkiin tai kuiviin latvoihin ja puristella hiuksiin tekstuuria ja/tai laineita. Volyymia saa kun suihkii Wave Sprayta tyveen ennen föönausta. Herkkänenäisten kannattaa huomioida, että Wave Sprayssa on hyvin voimakas parfyyminen tuoksi, jota joko pitää tai ei.

Onko siellä tiedossa joku mainitsemisen arvoinen suolasuihke?

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?