LANCOME - TEINT IDOLE ULTRA 24H

 
3.1 (4)
Kirjoita arvostelu
helppo levittää tasaisesti
sulautuu ihoon täydellisesti
pitkäkestoinen
pitää mattapintaisena
ei tuki ihohuokosia

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Meikkivoiteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Kaikkien näiden vuosien jälkeen Teint Idole Ultra on vieläkin suosikkimeikkivoiteita sekaihollani. Koostumukseltaan ohut ja juokseva ja silti yllättävän peittävä. Levitys käy helposti beautyblenderin tai buffaussivetimen avulla. Sanoisin että peittoisuus on medium plus ja kerrostettuna jopa full miinus. Levitän yleensä ohuen kerroksen koko kasvoille ja taputtelen sitten sormin ja sienellä häivyttäen lisää meikkivoidetta T-alueelle, jossa minulla on epätasaisuutta, punoitusta ja kerran kuussa myös finnejä.

Teint Idolen jälki on mattainen ja jos kasvoille levittää paksun kerroksen siitä voi tulla liian jauhoisen näköinen. Sopivalla määrällä kasvot näyttävät matalta mutta silti luonnolliselta. Itse käytän Chanelin tai Laure Mercieren irtopuuteria meikkipohjan kiinnitykseen, mutta jos kasvosi eivät ole rasvoittuvat, ilman puuteriakin pärjää. Joudun painelemaan paperilla rasvaisuutta T-alueelta pois ennen työpäivän päättymistä, mutta onneksi tuote pysyy melko hyvin paikoillaan.

Teint Idole Ultran huonoja puolia ovat sen epäsopivuus ihon kuiville kohdille ja pieni kerääntyminen syviin ihohuokosiin, jos iho sattuu jonain päivänä olemaan tavallista rasvoittuvampi. Käytänkin useimmiten pohjustajaa poskipäilläni ja nenänpielissä, se ehkäisee meikkivoiteen valumisen ihon epätasaisiin kohtiin.

Tuoksu on hyvin lancomemainen eli parfyyminen. HInta on noin 37 euroa Lookfantasticissa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • helppo levittää tasaisesti
  • ei tuki ihohuokosia
  • pitää mattapintaisena
  • pitkäkestoinen
  • sulautuu ihoon täydellisesti
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
2.5

Ostin tämän rasvaiselle iholle myyjän suosituksesta myös peittämään aknearpia sekä isoja huokosia. Meikkivoide tuntui sormilla levitettynä sulautuvan ihanasti ihoon, kunnes.... Niinkuin monetkin muut meikkivoiteet myös tämä antoi pettymyksen ja hapettui aivan liian tummaksi. Myöskään kesto kasvoilla ei ollut tämän hintaan nähden se mitä meikkivoiteelta haen, meikkivoide oli muutaman tunnin sisään kadonnut kokonaan nenänalueelta. Myös tuoksu on omaan herkkään nenääni liian voimakas.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
  • helppo levittää tasaisesti
  • ei korosta kuivia kohtia
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
2.5

Odotin valtavasti tältä meikkivoiteelta. Valitettavasti ei toiminut omalla rasvoittuvalla ihollani. Lopputulos ei ollut läheskään niin peittävä kuin olin toivonut ja kestävyys oli myös melko heikko. TIU24 myös tummui ihollani.

Olen kuitenkin kuullut todella paljon kehuja tästä, joten ehkä ei näin rasvaisella iholla tämä toimii niin kuin lupaakin. Oma pulloni lähti eteenpäin.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • tykkään pakkauksesta
  • ei kasaannu juonteisiin
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.5

Hyvin peittävä meikkivoide, joka pysyy suht hyvin sekaiholla. Sävyvalikoimat hyvät, mutta liian voimakas parfyymimainen tuoksu käy nenään. Kiva pumppupullo mutta ei saa kaikkea meikkivoidetta purkin pohjalta käyttöön.. Hinta noin 45e.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Shiseido Radiant Lifting Foundation SPF 15
Valmistaja: SHISEIDO
 
5.0 (1)
Acne Fighting Foundation
Valmistaja: E.L.F COSMETICS
 
4.5 (1)
Ultra foundation (zero minus)
Valmistaja: FACE ATELIER
 
4.5 (1)
Skin Base Foundation
Valmistaja: ILLAMASQUA
 
4.5 (1)
M.A.C Studio face & body foundation
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.5 (2)
Vitalumiere Aqua SPF 15
Valmistaja: CHANEL
 
4.5 (1)