ST. TROPEZ - Tan optimiser body moisturiser

 
4.8 (2)
Kirjoita arvostelu

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Kosteusvoiteet ja -öljyt
Kommentteja
(Updated: Tammikuu 22, 2015)
Kokonaisarvosana 
 
5.0

Yllätyin todella paljon tuotteen kosteutustehosta! Tuotteen kosteutusteho on mielestäni verrattavissa jopa kestosuosikkeihini Body Shopin Body Buttereihin. INCI-listaakin katsoessa heti alusta alkaen on paljon erilaisia kasviöljyjä sekä sheavoita, jonka on varsinkin todettu kosteuttavan ihoa hyvin. INCI-listassa on laaja skaala erilaisia kasviöljyjä ja uutteita, joten ainesosissa ei ole ainakaan pihistelty tässä tuotteessa.

Tuote on kuitenkin koostumukseltaan miellyttävä ja se imeytyy ihoon todella nopeasti. Verrattaessa Body Buttereihin tämä on huomattava etu, koska pukeutua voi lähes välittömästi. Body Buttereita joutuu taas käyttämään pelkästään iltaisin, koska ei mitään toivoa saada farkkuja jalkaan edes tunnin päästä levityksestä...

Pullokin on mielestäni ihan näppärä painettavalla korkillaan. Toki pumppupullo olisi aina vieläkin parempi, varsinkin kun tuotekoostumuksen ansiosta se olisi ihan mahdollinenkin. Tuoksu on kuitenkin ainut asia mistä en tästä tuotteessa pidä. Mielestäni se on vain jotenkin omituinen eikä ollenkaan miellyttävä. Olen kuitenkin käyttänyt tuotetta jonkin aikaa jo ja nenäni on osittain tottunut tuoksuun, joten se ei ole enää häiritsevä. Tykkään kuitenkin käyttää selvästi hyvän tuoksuisia vartalovoiteita ennemmin.

Tuote jättää lisäksi ihon jotenkin hehkuvan näköiseksi. Tästä tuotteesta saa loistavan kosteutustehon aina vaikka pitäisikin pukea samantien. Tuntuu, että usein kevyemmissä tuotteissa joutuu sitten tinkimään myös kosteutustehosta. Tässä tuotteessa ei kuitenkaan kyseistä ongelmaa synny!

Tuote toimii myös loistavasti ennen itseruskettavaa käytettäväksi kuiville ihoalueilla. Tätä voisi melkein levittää koko vartalollekin ennen itsarin levittämistä vaikka yleensä ei kosteusvoiteita kannata itseruskettavan alle levitellä. Kuivaihoisille ehkä toimiva ratkaisu?

Ostaisin tuotteen uudestaan tuoksusta huolimattakin, koska loppupeleissä on tämä parhain kokeilemani vartalovoide, joka kuitenkin imeytyy nopeasti ihoon.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Heinäkuu 26, 2014)
Kokonaisarvosana 
 
4.5

Tästä tuotteesta irtosi loistavat kosteutustehot, parhaimpia rasvoja mitä olen kokeillut ellei paras. Rasva on suunniteltu edesauttamaan parhaimman rusketuksen saamiseksi. Sain tämän testattavaksi, normaalihinnalla (n. 20e) ei olisi itse tullut ostettua. En ole kyseisen merkin tuotteita koskaan raaskinut ostaa mutta ainakin tämän purkin jälkeen olen melko vakuuttunut laadusta :). Pakkaus on yksinkertaisen tyylikäs ja mustavalkoista kuosia.

Tuoksu on miellyttävä, aloe veramainen (ei liian voimakas) ja kuitenkin samalla raikas. Voide on aika paksua mutta levittyy ja imeytyy iholle tosi hyvin ja tekee pehmeää ja sileää jälkeä (aineosat sisältää erilaisia öljyjä). Iso plussa tulee kauniista hehkusta jonka jättää iholle imeytymisen jälkeen ja saman olen huomannut myös merkin itseruskettavissa tuotteissa. Hehku saa näyttämään ihon paljon eloisammalta ja freesimmältä :D Kuiviin kohtiin kuten polvet ja kyynärpäät olen tätä levittänyt kahteen kertaan ja laikkuja ei ole tullut itseruskettavia levitettäessä. Tuote hoitaa ihoa myös auringonoton jälkeen. Pitää ihon kosteutetun tuntuisena ja hehkuvan näköisenä pitkään.
Olen käyttänyt tätä nyt aina ennen itseruskettavan levittämistä ja hyvin toimii, tasaista jälkeä tullut. :)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Foot Therapy
Valmistaja: DERMOSIL
 
5.0 (1)
Sun Touch self-tan lotion
Valmistaja: NIVEA
 
5.0 (1)
Tan optimiser body moisturiser
Valmistaja: ST. TROPEZ
 
4.8 (2)
COCOVI - Kookosöljy
Valmistaja: MUU
 
4.8 (5)
Coconut Body Butter -vartalovoi
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
4.6 (2)
Celebrate Body Lotion
Valmistaja: LUSH
 
4.5 (1)