Talvi-ihon pelastajat

16.11.2016 - RAKKAUDESTA IHONHOITOON

Kiertelemättä tai kaartelematta: talvi on tullut. Ja niin on myös kiristelevä kuivuus iholle. Pikkuhiljaa vakkarikosteusvoiteen rinnalle tarvitaan tehokosteuttajia ja hiukset kaipaavat extrasuihkauksen jätettävää hoitoainetta. Mutta koska paukkupakkasia saa vielä (onneksi) odottaa, on ihonhoitorutiineihin tarvinnut tehdä vain muutama muutos. Ohessa kolme tärkeintä kaveria talveen valmistautumisen helpottamiseksi:

Nuxe Reve de Miel -huulirasva (12 €)

Nuxen Reve de Miel on niitä harvoja tuotteita, joille (melkein) annamme anteeksi epähygieenisen purkkipakkauksen. Se on vaan niin hyvää tavaraa. Paksu, paikoittain rakeinen koostumus levittyy kosteuttavaksi, pikkuhiljaa imeytyväksi kerrokseksi huulile. Se helpottaa kiristelevää tunnetta heti ja kosteuttava vaikutus kestää kauan. Yötä vasten tämä tuote on ihan ykkönen, mutta hätätilanteissa tulee kanneltua lasipurkkia mukana laukussa myös päivän riennoissa.

Muista katsoa myös Beautifyn TOP6 huulirasvaa -lista!

talvi-ihon-pelastajat_swatch

 

First Aid Ultra Repair Hydrating Serum (30 €)

Tässä saattaa olla yksi vuoden 2016 parhaista löydöistä! Hyaluronihappoa sisältävä First Aidin Hydrating Serum on kirkas ja geelimäinen, tehokosteuttava seerumi. Se kosteuttaa todella hyvin ihoa jo yksinäänkin käytettynä ja boostaa kosteusvoiteen tehoja sen alle levitettynä. Se myös rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja tekee sitä pehmoisen.

Seerumi on levittyy iholle kepeän tuntuisesti, mutta sillä kestää hetken kuivua. Ennen kosteusvoiteen levittämistä kannattaa siis odottaa, että aavistuksen tahmean tunne on kadonnut. Meidän seka- ja rasvoittuvalla iholla Hydrating Serum toimii parhaiten yötä vasten, mutta todella kuiva iho arvostaa sitä varmasti myös aamuisin käytettynä.

Jos First Aid Beauty kiinnostaa, muttet tiedä mistä aloittaa, kannattaa harkita useamman suosikkituotteen sisältävää aloituspakkausta.

L’Occitane Shea Butter Hand Cream 30 ml (7,4 €)

L’Occitanen Shea Butter Hand Creamia tuskin täytyy esitellä. Se on supersuosittu ja superkosteuttava mutta myöskin hitusen hintava verrattuna useisiin muihin suosittuihin käsivoiteisiin. Kätevä 30 ml kokoinen muovituubi on hyvä tapa kokeilla tuotetta. Se on kokonsa ja pakkausratkaisunsa ansiosta myöskin käsilaukkuystävällisempi kuin täysikokoinen Shea Butter -käsivoide (150, ml 24€) (joka on toki kustannustehokkaampi ratkaisu).

Shea Butter Hand Cream on täyteläinen voide, joka kosteuttaa ihoa pitkään ja tuoksuu useimpien nenään hyvältä. Imeytyminen ei ole mitenkään erityisen nopeaa, mutta lopulta voide kyllä imeytyy kokonaan. Talvella koppuraksi kuivuvat kädet ja kynsinauhat saa tällä voiteella kuntoon jo muutaman käyttökerran jälkeen. Beautifyssa Shea Butter Hand Cream on saanut 4,7/5 tähteä.

Onko siellä tehty jo muutoksia tai lisäyksiä ihonhoitorutiineihin?

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?