CLINIQUE - Superdefence CC Cream SPF30

 
4.0 (3)
Kirjoita arvostelu
tasoittaa ihonsävyä
heleyttää kauniisti
ei korosta kuivia kohtia
hyvä hinta laatusuhde
KATSO AINEOSAT
Water\Aqua\Eau, Squalane, Octyldodecyl Neopentanoate, Butylene Glycol, Propanediol, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, PEG-40 Stearate, Polyglyceryl-10 Pentastearate, Aloe Barbadensis Leaf Water, Thermus Thermophillus Ferment, Trehalose, Caffeine, Glycer

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
BB- ja CC-voiteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Hyvä tuote pintakuivalle, rasvaiselle iholle

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • ei korosta kuivia kohtia
  • heleyttää kauniisti
  • tasoittaa ihonsävyä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Tammikuu 15, 2014)
Kokonaisuus 
 
4.0

Hyvä tuote myös rasvoittuvalle iholle silloin kun se on pintakuiva. Yleensä kierrän nämä tuotteet kaaaaaukaa, sillä varsinkin otsa ja nenä muuttuu ällöttävän rasvaiseksi, jos käytän heleyttäviä meikkejä. Nyt kun iho on pakkasen takia pintakuiva ja janoaa kosteuttaa, tykkään tästä CCvoiteesta. En ees unelmoi tämän käytöstä keväällä tai varsinkaan kesällä... Täytyy puuteroida nenää vähän normaalia useammin, mutta muuten ei ongelmia. Kevyt peitto, kosteuttaa ja suojaa. Kerrostamalla saa pikkuisen enemmän peittoa. Oudon tahnamainen koostumus, mutta ei se ole niin justiinsa :D

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Siirryin Lumenen CC-voiteesta Cliniquen vastaavaan, koska huomasin että Lumene tukki ihohuokoseni (tuotteessa on paljon eri silikoneja). Olin jo todella harmistunut, koska muuten Lumene CC-voide on mainio. Onneksi kokeilin tätä Cliniquen vastaavaa, jossa on ihoystävällisempi ja hoitavampi inci. Superdefence CC:ssä ei ole silikoneja ja aurinkosuojakin on parempi. Lisäksi Superdefence tuntuu kosteuttaa ihoa sen verran että kesällä vahvasti rasvoittuva ihoni ei tarvitse alle kosteusvoidetta.

Koostumus on hyvin levittyvää, yleensä käytän sormia. Peittävyys on keskitasoa, lähes meikkivoidemainen. Voidetta voi myös jonkin verran kerrostaa. Päälle tarvitsen ehdottomasti puuteria, sillä Superdefence ei kuivu mataksi vaan jää aavistuksen nihkeäksi/semimataksi. Pysyvyys on samaa luokkaa Lumenessakin: Superdefence on hävinnyt kokonaan noin 4 tunnin jälkeen nenän päältä ja nenän pielistä. Minulle tämä on hyvä suoritus.

Käytän vaaleinta sävyä, joka ei siis ole kovin vaalea. En ole alunperinkään vitivalkoinen ja nyt jonkin verran päivettyneenä Light on minulle juuri passeli. Briteissä Superdefenceä myydään nimellä Moisture Surge CC Cream ja siellä on myös myynnissä sävy Very Light.

Jos näppyjä tai mustapäitä ei ilmesty, ostan uudelleen.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
M Perfect Cover BB Cream SPF 42
Valmistaja: MISSHA
 
4.7 (3)
BB Cream
Valmistaja: LILY LOLO
 
4.5 (1)
IsaDora
Valmistaja: ISADORA
 
4.5 (1)
CC-voide SPF 20
Valmistaja: LUMENE
 
4.1 (64)
All-in-One BB Cream SPF15
Valmistaja: CIEN
 
4.0 (2)