Suosituimmat ripsivärit

26.9.2016 - MEIKKIPUSSILLA

Sen parhaan ripsivärin etsiminen on yksi suosikki-ihokkejamme. Ripsivärien kanssa on sama homma kuin meikkivoiteiden: lopputulos on aina kovin yksilöllistä. Ohessa neljä ripsiväriä, joita kaikkia yhdistää se, että ne ovat übersuosittuja ja samaan aikaan jakavat mielipiteitä.

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset shoppaamaan sen parhaaseen hintaan!

Too Faced Better than Sex (23 €)

Too Facedin megatuuheuttava ripsiväri on monen luottotuote. Siinä on ns. perinteinen harjasosa, josta siirtyy värimassaa ripsiin runsaasti, joten volyymia tulee helposti. Voimakkaasti kerrostaessa Better than Sexin kanssa ei voi välttyä kaikilta paakuilta, mutta tulos pysyy yllättävän siistinä muutamankin kerroksen jälkeen. Kuitenkin, jos haluat täysin erotellun ja pehmeän ripsirivistön, käänny mieluummin Cliniquen High Impactin puoleen.

Harmittelun aiheita ovat suttaantuminen alaluomelle pitkän päivän päätteeksi sekä ripsien pienoinen suoristuminen värimassan painosta. Better than Sexistä on olemassa myös vedenkestävä versio, mutta se ei valitettavasti ole saanut kovinkaan hyvää vastaanottoa Too Faced -fanien keskuudessa.

Lancome Grandiose (32 €)

Lancomen Hypnose on kauan ollut Lancomen suosituimpia ripsivärejä, mutta Grandiose taitaa kiriä matkaa umpeen. Grandiose lupaa tuuheuttaa ja säilyttää ripsissä kauniin kaareen. Sen joutsenkaula yhdistettynä siroon silikoniseen harjasosaan onkin yllättävän kätevä combo; uloimmillekin ripsille on helppo levittää väriä samalla kun koko ripsirivistöä voi työntää ylöspäin.

Grandiosen kanssa saa olla tarkahko, ettei märkä värimassa liimaa ripsiä rumasti yhteen, eli ihan huoleton tämä tuote ei ole. Toisaalta, kunhan levitystä ei tee hutiloiden ja tarvittaessa käy ripset ripsikammalla läpi, saa Grandiosella todella näyttävää jälkeä.

Grandiose on saanut 4.3/5 tähteä Beautifyssa.

suosituimmat-ripsivari_harjasosa

Benefit They’re Real (26,5 €)

Benefitin They’re Real on monen (myös meidän!) suursuosikki. Se tuuheuttaa ja erottelee ja saa ripsistä todella näyttävät. They’re Real kerrostuu nätisti ripsiin, joka tekee siitä hyvin monipuolisen ripsarin niin arkeen kuin kemutusiltoihin. Pysyvyyskin on keskiluokkaa parempaa, eli pieni tihkusade ei menoa haittaa.

Ristiriitaista palautetta tulee ripsien kaarevuuden säilyttämisestä. Valmiiksi kaarevissa ripsissä They’re Real tuntuu säilyttävän kurvin hyvin, mutta suorille ripsille siitä ei ole apua, päinvastoin. Myös silikoninen harjasosa saa sekä kiitosta erottelevuudestaan, että moitteita ikävän terävästä piikikkyydestään.

They’re Real on saanut Beautifyssa 4.4/5 tähteä.

Clinique High Impact (22,3 €)

High Impact on eroaa tästä joukosta suuresti. Se ei nimittäin tuuheuta kovinkaan paljon, vaan enemmänkin pidentää ja erottelee. Jälki on siistiä ja pysyy hyvin ripsissä. High Impact on hyvä valinta erityisesti niille, jotka ovat tyytyväisiä ripsiinsä ja kaipaavat vain tyylikästä boostia ja erottuvuutta ripsiinsä. Jos ripsesi ovat taas kovin harvat ja/tai hennot, ei High Impact välttämättä saa katseeseen toivottua syvyyttä.

High Impact on saanut 3.3/5 tähteä Beautifyssa.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?