Suosikkisuklaat

12.2.2015 - VALOKEILASSA

Kosmetiikan tehtävä on toki puhdistaa, hoitaa, suojata ja ehostaa, mutta sillä on meidän mielestämme myös viides kovin tärkeä funktio; saada käyttäjänsä hyvälle tuulelle! Tänään valokeilaan on päässyt suosikkituotteita, jotka paitsi toimivat hyvin, myös tuoksuvat taivaalliselta ja saavat siksi hymyn huulille. Kyllä vaan, kaakaopapu on ystävämme ja siksipä nämä suklaan tuoksuiset ihanuudet löytävät tiensä käyttöömme uudelleen ja uudelleen!

Kotimaisen Herbinan Kaura-suklaa vartalokuorintaan ja vartalovoihin tutustuimme alunperin, koska ne olivat keränneet Beautifyssa kehuja. Kuorinnan rakeet ovat suht kookkaita ja irrottavat hyvin kuollutta ihosolukkoa. Iho jää pehmeäksi, mutta tarvitsee toki kosteutusta jälkeenpäin. Vartalovoi on tooodella täyteläinen ja kosteuttaa erittäin hyvin. Purkissa on vain 150 ml tuotetta, mutta koostumuksensa ansiosta voidetta kuluu vähän kerrallaan. Tuoksu on voimakas ja huumaava, eikä ollenkaan esanssinen.

Kasvojen hoidon puolella suklaisia tuotteita löytyy Bernard Cassierelta. Maahantuojalta saadut hellävarainen kuorinta ja kevyt kosteusvoide sisältävät Reilun kaupan kaakaota. Kuorinnassa on hienonnettujen kaakaopapurakeiden sekä rakeettomasti kuorivien ainesosien lisäksi hoitavaa manteliöljyä ja kaakaovoita. Iho ei siis pääse täysin kuivahtamaan kuorinnan yhteydessä. Suklaakosteusvoide on keveästi kosteuttava, eli erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle ihanteellinen. Se oli ennen pakkasia jokapäiväisessä käytössä, koska sopi niin mukavasti meikin alle.

Epäpuhtauksia saa poistettua kasvoilta Freemanin savipohjaisella Suklaa & mansikka -kasvonaamiolla. Tuoksu on makean suklainen ja koostumus helposti levittyvä. Beautifyssa tämä naamio on saanut arvosanaksi 4.3/5, eikä meillä ole oikein mitään muuta lisättävää, kuin että tämä noin viiden euron naamio on kyllä oikea löytö!

suosikkisuklaat2

 

Viimeisenä suklaaunelmana listallamme on Too Facedin Chocolate Bar. Mistäköhän sitä aloittaa… No, sävyt ovat upeita ja sointuvat kauniisti toisiinsa. Vaalean punaista Strawberry Bon Bonia ja lilaa Candid Violetia lukuunottamatta pigmenttiä löytyy ja väri siirtyy napista luomille sellaisenaan, Lisäksi tämä paletti on hyvä sekoitus mattaa ja shimmeriä. Kirsikkana kakun päällä on huumaava suklaan tuoksu, joka johtuu luomiväreihin lisätystä kaakaosta.

Koska Too Facedia ei Suomesta saa, mutta onneksi Ranskan Sephora toimittaa Suomeen. Chocolate Bar kustantaa 44 euroa ja sillä rahalla saa siis 16 sävyä (yhteensä 18,9 grammaa luomiväriä). Too Facedilta on myös ilmestynyt uusi versio tästä paletista, Semi Sweet Chocolate Bar, joka on ollut meillä kovassa käytössä. Muista vilkaista parhaiden luomiväripalettien vertailu!

Samaa mieltä vai eri mieltä näistä tuotteista? Jätä arvostelu!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?