MAC COSMETICS - Studio Fix Pwder Plus Foundation

 
3.5 (1)
Kirjoita arvostelu
pitää mattapintaisena

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Meikkipuuterit
Kommentteja
(Updated: Huhtikuu 14, 2015)
Kokonaisuus 
 
3.5

Mietin pitkään, että uskallanko antaa neljä tähteä kahdesta syystä. 1. Jos tätä meikkipuuteria ei pese kunnolla pois iholta (ei mitään puhdistusmaitoja vaan kunnon öljy+pesevä geeli), se aiheuttaa kipeitä paukamia. 2. Jos ei jaksa kunnolla blendata hyvällä siveltimellä (kabuki tms), Studio Fixillä saa helposti aikaan tökerön puuterisen pakkelinaaman. Itse tykkään blendauksen ja buffauksen päätteeksi suihkauttaa vielä MAC Fix+ vettä kasvoille, jotta Studio Fix varmasti asettuu.

Muuten tämä meikkipuuteri on suosikkejani ja oon ostanut sen muutaman kerran uudelleen. Studio Fix on täysin matta ja pitää ihon kiiltelyn kurissa jopa kesäisin. Se pysyy kasvoilla koko päivän, ehkä nyt nenän pää kaipaa lisäpuuterointia alkuillasta. Lisäilyssä pitää olla aika varovainen, ettei peilistä kurkista yht'äkkiä se pakkelinaama.

Kabukilla levittäessä peittävyys on tosi hyvä! Ei ihan täysi, mutta lähes. Jos joskus tulee tilanne, että tarvitsee oikeasti täyspeiton kasvoille, niin kunnon meikkivoide + Studio Fix = teatterimeikki eli aivan totaalinen peitto. Puuterisiveltimellä tai sienellä saa keveämmän tuloksen ja se käy esim. meikkivoiteen kiinnittämiseen.

Pakkauksessa on kätevä peili ja sieni kulkee aina matkassa alalokerossa. Sieni on hyvä meikin korjailuun, mutta suosittelen sivellintä levitykseen.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
pitää mattapintaisena
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Diorskin Nude Powder Foundation SPF 10
Valmistaja: CHRISTIAN DIOR
 
4.3 (2)
Clinique Almost Powder Makeup
Valmistaja: CLINIQUE
 
4.2 (7)
Creme Puff
Valmistaja: MAX FACTOR
 
4.2 (3)
Facefinity Compact
Valmistaja: MAX FACTOR
 
4.2 (3)
Superpowder Double Face Makeup
Valmistaja: CLINIQUE
 
3.8 (3)
Maybelline Dream Mat Powder
Valmistaja: MAYBELLINE
 
3.7 (7)