NYX COSMETICS - Stay Matte But Not Flatte

 
0.5 (1)
Kirjoita arvostelu
KATSO AINEOSAT
Water/Aqua /Eau, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Cetyl Ethylhexanoate, Beeswax/Cera Alba/Cire d’Abeille, Glyceryl Laurate, Stearyl Dimethicone, Polyglyceryl-4 Oleate, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carb

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Meikkivoiteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
0.5

Jos kilpaillaan huonoimmasta koskaan käyttämästäni meikkivoiteesta, vie tämä ylivoimaisen voiton! Nollaa en voinut tälle antaa, joten olkoot tuo puoli pistettä vaikka hyvästä sävyvalikoimasta. Toisaalta hyvällä sävyvalikoimallakaan ei kauheasti mitään tee, kun itse tuote on aivan surkea :( Ja ei siinä muuten mitään, mutta tämä meikkivoide lupaa suunilleen kuun taivaalta, mutta ei pidä ainuttakaan lupaustaan.

Meikkivoide lupaa siis täyttä peittävyyttä, mikä on täysi vitsi. Tämä ei oikeasti peittänyt mun iholta edes pientä punoitusta, finneistä puhumattakaan. Meikkivoide ei istu iholle ollenkaan, se korostaa kaikkia kuivia kohtia ja epätasaisuuksia. Myös pitkäkestoisuus ja mattapintaisuus ovat täysiä vitsejä. Omalla sekaihollani tämä ei pysynyt edes kahta tuntia. Tämä toimii varmaan ainoastaan valmiiksi aivan täydellisellä iholla, mutta jos iholla on pientäkään epätasaisuutta tai peitettävää, en voi suositella.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Shiseido Radiant Lifting Foundation SPF 15
Valmistaja: SHISEIDO
 
5.0 (1)
Acne Fighting Foundation
Valmistaja: E.L.F COSMETICS
 
4.5 (1)
Ultra foundation (zero minus)
Valmistaja: FACE ATELIER
 
4.5 (1)
Skin Base Foundation
Valmistaja: ILLAMASQUA
 
4.5 (1)
M.A.C Studio face & body foundation
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.5 (2)
Vitalumiere Aqua SPF 15
Valmistaja: CHANEL
 
4.5 (1)