SENSATIONAIL - Starter Kit -geelilakkaussysteemi

 
4.7 (5)
Kirjoita arvostelu
helppo käyttää
pitkäikäinen

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Sekalaiset
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Helppokäyttöinen setti geelilakkausten tekoon kotona. Mukana selkeät käyttöohjeet joita seuraamalla varmasti osaa tehdä lakkaukset. Lakkaukset on helpot tehdä sekä myöskin todella nopeat. Hämmästyin kuinka nopeasti lakkaukset saikaan tehtyä. Lakkaukset pysyivät siistinä vähän yli viikon.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Sekalaiset

helppo käyttää
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
5.0

Helppokäyttöinen ja näppärä kotisetti. Suosittelen!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Tosi hyvä setti geelilakkauksen aloittelijoille. Selkeät käyttöohjeet ja nopeasti kovettuvat lakat. Ainoa miinus pienistä aloitussettipulloista jotka riittää noin 10 lakkaukseen.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
5.0

Ihan huippu hyvä keksintö! En ole ennen kokeillut geelilakkoja, mutta nyt olen ihan koukussa! Kynnet pysyvät hyvänä noin 10 päivää. Teen käsillä paljon fyysistä työtä, mutta silti lakkaus vaan pysyy! Erityisen kätevää kun on pieniä lapsia: ei tarvitse varoa ollenkaan kynsiä :)

Yksi iso juttu tämän kanssa on että laittamiseen menee aikaa. Usein se vaan lykkääntyy ja lykkääntyy kun ei viittisi alkaa tehdä. Pitää oikein varata rauhallinen hetki, että ehtii rauhassa levittää ja kuivattaa lakkakerrokset. Ja minäkin huomasin, että ohuet kerrokset ovat parhaimpia pysyvyyden kannalta. En ole vielä kertaakaan poistanut lakkoja millään aineella vaan 10 päivän päätteeksi repinyt lakat liuskoina pois.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Tammikuu 21, 2015)
Kokonaisuus 
 
5.0

Sain aloitus-pakkauksen kokeiltavaksi ja nyt on innokkaasti testailtu jo useamman kerran, omiin kynsiin sekä äidin ja siskon kynsiin myös. Paketin mukana tuli todella selkeät ohjeet, joten lakkaaminen sujui melkein* ongelmitta vaikkei minulla aikasemmin ole ollut geeli-kynsistä mitään kokemuksia. Onneksi tulin lukeneeksi tuote-esittelyn, jossa Mitte vinkkasi, että kannattaa lakata ohjeen mukaan ohut kerros. Huomasin, että mitä ohuemmat kerrokset (vaikka niitä olisi sitten useampi) niin sitä parempi ja kestävempi lakkauksesta tulee.

*sähelsin hieman, koska olen aika amatööri näissä kynsihommissa ja tein jännän huomion primerista, kun vahingossa onnistuin kaatamaan purkin pöydälle, jossa oli vahakankainen pöytäliina, se liuotti vahakankaasta värit. Lisäksi "kovetin" kynteni LED-lamppujen alla kahteen kertaan kun en ollut varma kuivuiko lakka tosiaan. Tästä ei kuitenkaan aiheutunut mitään haittaa. Ainoa ongelmat (minun käytössäni siis :D) oli epäselvyys siitä onko lakkaus oikeasti "heti valmis" tai siis kestääkö sen kuivuminen vielä kovettamisen jälkeen. Mielestäni kynsi tuntui valmiina vähän nahkealta, mutta tämä tuntuma hävisi kuitenkin jonkin ajan kuluttua. Vaikka närpin kynsiäni melkein joka välissä, koska kissan karvoja leijaili ja lakkaus tuntui imevän kaiken itseensä, myös heti kovettamisen jälkeen, ei niihin onneksi jäänyt mitään jälkiä. Lakkasin kynsiini useamman kerroksen ja menin laskuissa sekasin montako värikerrosta sitten lopulta tuli, ehkä kolme ja toiseen käteen neljä. Lakkasin vahingossa myös ihon puolelle ja huomasin tämän vasta kovettamisen jälkeen. Lakan sai kuitenkin helposti irti siitä, ihan kynnen reunasta, mutta viikon kuluessa siihen reunaan oli päässyt muodostumaan "ilmatasku", josta lakkaus lähti hieman repsottamaan. Onnistuin kuitenkin hillitsemään itseni enkä repinyt lakkaa vaikka kiusaus oli suuri.. ja kynnet kestivät ilman kulumisen jälkiä viikon ja neljä päivää kunnes lakkaus lohkesi etusormen kärjestä.

Ensimmäisestä lakkauskokemuksesta viisastuneena lakkasin äidin kynsiin vielä ohuemmat lakka-kerrokset kuin omiini ja ne kestivätkin muutaman päivän pidempään eli lähes kaksi viikkoa, tosin hänellekin pääsi ilmestymään ilmakupla yhden kynnen reunaan. Samalla kertaa siskokin kokeili pakettia ja lakkaili myös kyntensä, mutta hän ei käyttänyt värilakkaa ollenkaan. Hänellä lakkaus kesti hieman alle viikon. Hän vinkkasi myöhemmin, että jos lakkaukseen ilmestyy ilmakupla, sen saa hyvin korjattua ihan tavallisella päällyslakalla.

Tykkäsin tästä paketista paljon, koska se oli kaikin puolin toimiva, helppokäyttöinen ja pitää hyvin lupauksensa lakan kestävyydestä. Yllätyin, kun lakkaus todella pysyi pitkään. Tosi hyvä, kun paketissa oli mukana ihan kaikki mitä tarvitsee, lakat ym. viila ja tikku kynsinauhojen työntelyyn. Ei moitittavaa.. oikeastaan olisi tosi kätevää jos LED-uuni olisi langaton, (mutta toisaalta sitten taas tarvisi varmaan jonkun akun tai paristot, jotka taas tyhjenee joskus). Näin joulun alla tuli mieleen vielä, että tällainen paketti olisi erinomainen lahja-idea :)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Sekalaiset

  • helppo käyttää
  • pitkäikäinen
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Slant Tweezer
Valmistaja: TWEEZERMAN
 
4.8 (8)
Starter Kit -geelilakkaussysteemi
Valmistaja: SENSATIONAIL
 
4.7 (5)
The Strong Grip Hair Ring
Valmistaja: MUU
 
4.5 (1)
Tangle Teezer Original & Salon Elite
Valmistaja: TANGLE TEEZER
 
4.5 (37)
Invisibobble
Valmistaja: MUU
 
4.5 (11)
Compact Styler
Valmistaja: TANGLE TEEZER
 
4.2 (13)