TRESEMME - Split End Repair Intense Recovery Masque

 
3.2 (3)
Kirjoita arvostelu

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Tehohoidot
Kommentteja
Kokonaisarvosana 
 
3.5

Kokoonsa nähde melko hintava. Tuoksu hieman eriskummallinen, mutta siihen tottuu, eikä tuoksu pahalta kuivissa hiuksissa. Kaksihaaraisia EI VOI KORJATA muut kuin sakset, jote nsen perusteella tätä ei pidä ostaa :D Mutta mukavaa on muhitella latvoissa ja pituuksissa tehohoitona. Pehmetää pituuksia mukavasti eikä tee rasvaiseksi maltillisella käytöllä. Joka pesulla en käytä, vaan kerran kaksi viikossa suihkumyssyn alla kunnolla muhitellen pitkän ajan. Purkki epäkäytännölinen suihkussa käytettäväksi: korkki vaikea avata märkillä käsillä ja jos on suihku auki, menee purkkiin helposti vettä samalla kun ainetta ottaa. Puristettava tuubi olisi ehkä parempi. Ihan hyvä tehohoito, ostaisin uudelleen ja suosittelen kyllä.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisarvosana 
 
3.0

Mainosten uhrina ostin tämän heti kun tuli kauppoihin. Nyt käytettyäni yhden purkin olen vähän pettynyt. Tämä on ihan kiva perustehohoito, muttei sen enempää. Tekee hiuksista hyväntuntuiset pariksi päiväksi ja tuoksukin on tosi kiva. Tämä olisi oikeastaan parempi ihan jokapäiväisenä hoitoaineena. En ostaisi uudelleen, koska samalla hintaa saa mielestäni parempiakin tehohoitoaineita.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisarvosana 
 
3.0

Minun käsittääkseni kaksihaaraisia ei voi mitenkään enää korjata, eli en ostanut tätä sen takia. Ostin tämän suhteellisen hyvän incin perusteella, listan alkupää sisältää hyviä, kosteuttavia ainesosia eikä silikonia ole paljon. Käytössä maski osoittautui kuitenkin aika tehottomaksi, ei siis paljon normihoitoainetta paremmaksi. Parasta tuotteessa on hedelmäinen tuoksu joka on aivan ihana, jää tukkaan tuoksumaan poispesunkin jälkeen!

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
L'oreal Elvital Fibrology Mask
Valmistaja: L'OREAL
 
5.0 (1)
Intense Hydrating Mask
Valmistaja: MOROCCANOIL
 
4.8 (4)
Respons Mythic Olive Intensely Caring Mask
Valmistaja: GARNIER
 
4.5 (1)
Intensive Care
Valmistaja: CUTRIN ISM
 
4.5 (1)
Respons Caring Mask Avocado Oil and Shea Butter
Valmistaja: GARNIER
 
4.3 (3)
Serious Conditioner
Valmistaja: TIGI S-FACTOR
 
4.3 (3)