Soap & Glory

30.10.2015 - VALOKEILASSA

Ihonhoitotuotteita ostaessa tapahtuu usein sama kuin autokaupoilla: päätöksiä tehdään yllättävän paljon fiilispohjalta. Hups. Brittiläinen Soap & Glory on tehnyt saman huomion; siksipä muutenkin jo hyvät tuotteet on pakattu vastustamattoman retrosti ja hinnoiteltu siedettävälle tasolle.

Soap & Gloryn bravuuri ovat erilaiset kosteuttavat tuotteet, erityisesti voiteet ja body butterit. Beautifyssa Hand Food -käsirasva on saanut paljon rakkautta osakseen ja arvosanan 4.8/5. Soap & Glory on viime aikoina laajentanut meikkivalikoimaansa, josta löytyy myös helmiä.

Somien pakkausten lisäksi Soap & Gloryn tuotteita yhdistää huumaavat tuoksut. Herkkänenäiset eivät välttämättä osaa aina arvostaa tuoksujen sinfoniaa, mutta jos pidät tuoksuvista ihonhoitobrändeistä kuten Philosophy ja LUSH, Soap & Glory ilahduttaa varmasti.

Tällä hetkellä vielä Soap & Gloryn ostaminen Suomesta käsin on vielä haasteellista; hihkaisemme heti, kun löydämme hyvän verkkokaupan, joka toimittaa brändin tuotteita Suomeen fiksuilla hinnoilla. Silmät siis auki ulkomailla matkustellessa, erityisesti UK:ssa ja Saksassa!

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?