THE BODY SHOP - Smoky 2 in 1 Gel Liner

 
3.5 (1)
Kirjoita arvostelu
jälki pehmennettävissä
erittäin pigmenttinen

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Silmien rajaustuotteet
Kommentteja
(Updated: Tammikuu 22, 2015)
Kokonaisuus 
 
3.5

Kokeilin ruskeaa sävyä kulmakarvoilleni, joissa se toimi yllättävän hyvin. Runsaspigmenttisellä tuotteella sai hyvin peitettyä kulmakarvojeni kaljut kohdat; huomattavasti paremmin kuin puuterimaisella kulmavärillä tai kynällä. Tuote myös pysyi kauemmin kuin edellä mainitut.

Kuitenkin, kun olen lukenut arvioita samantyylisistä tuotteista, niin oletin, että tämä olisi pysynyt paremmin. Tuote myös pyyhkiytyy suhteellisen helposti pois, jos kulmakarvoja vahingossa huitelee päivän mittaan. Ei kuitenkaan ehkä yhtä helposti verrattuna kulmakyniin. Itselläni iho kuitenkin rasvottuu jonkin verran päivän mittaan, joka vaikuttaa paljon kulmatuotteiden pysyvyyteen. Tähän mennessä mitkään kokeilemani kulmatuotteet eivät yksinkertaisesti pysy samanlaisena aamusta iltaan. Henkilöillä, joiden iho ei puolestaan rasvoitu, on tuotteen pysyvyys varmaankin ensiluokkainen.

Tuotepakkauksessa on sivellin näppärästi mukana, mutta kulmakarvoille tämä ei ainakaan ollut ihanteellisen mallinen. Sivellin on litteä ja leveähkö, mutta pyöreäpäinen. Ainakin kulmakarvoille parempi malli olisi viistopäinen sivellin. Tai okeastaan silmänrajauksillekkin se olisi mielestäni tarkempi.

Ruskea ei sävyltään varsinaisesti sopinut kulmiini, koska se oli liian lämpinän sävyinen. Tummuusaste puolestaan oli hyvä vaikka pelkäsin, että siitä tulisi liian tumma. Silmänrajaukseen tämä puolestaan käy hyvin ja tuo vähän pehmeämmän ilmeen kuin musta.

Tällä tuotteella saa loihdittua niin voimakkaan maalatut kulmat kuin luonnollisetkin. Jos haluaa luonnollisen lopputuloksen niin tuotetta pitää käyttää aika maltillisesti, koska pigmenttiä on paljon. Tuotteen käyttäminen ainakin itselläni vaatii hieman harjoitusta, koska en kulmille ole aiemmin tämän tyylisiä tuotteita käyttänyt.

Koostumukseltaan tuote on paksua ja enemmänkin voidemaista kuin geelimäistä. Se on suhteellisen helppo levittää, mutta huomasin, ettei tuote levity aina ihan tasaisesti. Lähempää tarkasteltuna näki, että tuotetta oli rullautunut jonkin verran pieniksi paakuiksi. Tämä saattaa myös johtua kokemattoman käyttäjän levitystaidoista, kröhhöm, kun tuote pääsi kuivumaan kämmenelle laitettaessa levityksen yhteydessä.

Summa summaarum, en tätä kyseistä tuotetta ostaisi uudestaan kulmatuotteeksi, koska haluan itselleni paremmin sopivan sävyn ja vaadin tämänkaltaisilta tuotteilta parempaa pysyvyyttä, lähestulkoon vedenkestävyyttä! Silmänrajaustuotteeksi en myöskään tätä ostaisi uudestaan lähinnä huonon siveltimen takia, koska sillä ei saa loihdittua tarkkoja rajoja.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
  • erittäin pigmenttinen
  • jälki pehmennettävissä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Tattoo Liner
Valmistaja: KAT VON D
 
5.0 (1)
Wonder Pencil
Valmistaja: NYX COSMETICS
 
4.8 (4)
Inliner Kajal
Valmistaja: ISADORA
 
4.7 (7)
Super Liner Perfect Slim
Valmistaja: L'OREAL
 
4.5 (1)
Glossy Eyeliner
Valmistaja: ISADORA
 
4.5 (1)
Professional Liquid Eye Liner
Valmistaja: RIMMEL
 
4.3 (2)