SLEEK MAKEUP - i-Divine Respect

 
4.0 (1)
Kirjoita arvostelu
Sleek Respect 1

Kuvia

Sleek Respect 2
Sleek Respect

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Luomiväripaletit
Kommentteja
(Updated: Huhtikuu 03, 2013)
Kokonaisuus 
 
4.0

Sleekin syksyn 2012 Shangri-La kokoelmassa esitelty Respect paletti on todellinen yllättäjä. Kahdentoista luomivärin paletti on hinnaltaan edullinen n. 11,50 € ja nettikauppa saatavuudeltaan hyvä. Paletin voi tilata suomalaisesta Pretty.fi-nettikaupasta tai Sleekin omilta nettisivuilta.

Paletin sävyt on nimetty oheisen kuvan mukaan ja ne mukailevat kokoelman Motown-teemaa. Ohessa olevat meikit on tehty pelkästään Respect-paletin sävyillä, joten kirkkaudestaa huolimatta paletilla saa myös kevyempää ja arkisempaa jälkeä. Kirkkaista pinkin ja oranssin sävyistä pitävillä paletti on edullinen napakymppi.

Paletti yhdistelee sekä hohtavia, että mattaisia sävyjä. Mattasävyt ovat hivenen kuivahkoja ja tummat niistä vaativat huolellista häivyttämistä. Paletin tummien sävyjen pigmentit ovat kuitenkin erinomaiset ja jauhoisuudestaan huolimatta ne eivät karise levitysvaiheessa tai myöhemminkään, jos käytössä on hiukan tahmea pohjustus.

Vaaleat sävyt näyttävät kuvassa melko samanlaisilta, mutta ne ovat luonnossa selkeästi eri painotuksilla mm. Cameo Cream on neutraalipohjainen ja Count Basi Beige kellertävä. Luomilla sävyjen erot ovat kuitenkin varsin pieniä. Kaikki vaaleat sävyt ovat mattapohjaisia, joten hohtavaa vaaleaa sävyä paletissa ei ole.

Tämä paletti on oikeasti löytö ja vähän varovaisenkin meikkaajan "turvallinen ja edullinen" kokeilu kirkkaampien värin käyttöön. Yksittäisen luomivärinapin koko on n. 10 snt-kolikkoa vastaava.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Sweet Peach Eyeshadow Palette
Valmistaja: TOO FACED
 
5.0 (1)
Chocolate Bon Bons
Valmistaja: TOO FACED
 
4.9 (4)
Chocolate Bar
Valmistaja: TOO FACED
 
4.9 (14)
Semi Sweet Chocolate Bar
Valmistaja: TOO FACED
 
4.8 (4)
Idun Minerals Brunkulla
Valmistaja: MUU
 
4.8 (2)
Anastasia Modern  Renaissance
Valmistaja: ANASTASIA
 
4.7 (11)