Silmämeikkejä ja tuotearvosteluja – MakeupByTiffanyD

10.3.2015 - IHANAA EXTRAA

Beautify on jo ehtinyt ylistää meikkijumalatar Lisa Eldridgea. Nyt on vuoro esitellä toinen YouTube-suosikki, MakeupByTiffanyD. Tiffany on vlogannut jo pienen ikuisuuden, kanava on yli kuusi vuotta vanha! Tiffanyn bravuurit ovat erinomaiset tuotearvostelut ja helposti kopioitavat meikkaustutoriaalit.

Alussa Tiffanyn videot olivat kovinkin silmämeikki ja MAC-painotteisia (siten mekin löysimme hänet), mutta vuosien saatossa brändivalikoima ja tutoriaaliaiheet ovat laajentuneet. Mukaan mahtuu sekä markettitavaraa, että selektiivisen puolen tuotteita. Kosmetiikka-addiktin meikkinälkää tyydyttävät myös useat ”jenkkiherkut”, sillä videoissa vilahtaa tasaiseen tahtiin mm. Tarten tuotteita. Useimpia Tiffanyn käyttämiä brändejä saa kuitenkin vähintään tilattua Suomeen. Alla vertailuvideo Too Facedin Chocolate Bar ja Semi Sweet Chocolate Bar -paleteista (jotka molemmat ovat täällä jatkuvassa käytössä!).

Silmämeikkitutoriaalien lisäksi Tiffanylta löytyy todella hyviä vinkkejä varjostusten tekemiseen ja huoliteltujen kulmakarvojen loihtimiseen. Tässä perusteellisessa varjostustutoriaalissa on käytetty Anastasia Berverly Hillsin Contour Kitiä. Paletti on meidänkin mielestä kiva, mutta toki sen sävyvalikoima sopii toisille paremmin kuin toisille. Ainakin lumikki-iholla nuo korostusvärit ovat aika samankaltaisia keskenään.

Ja loppuun vielä 3 minuutin silmä- ja kulmameikkivideo, jonka lookki onnistuu kyllä kaikilta 🙂 Voi olla, että tämä video iskee myös, koska kulmatuotteina on käytetty Anastasian tuotteita, jotka ovat löytäneet tiensä meidänkin meikkipussiin. Beautifyssa Dipbrow-kulmaväri (n. 12e) ja Brow Wiz -kulmakynä (n. 19e) ovat saaneet pääasiassa hyviä arvosteluja.

Onko siellä muita Tiffany-faneja, vai oliko tämä vloggari ihan uusi tuttavuus?

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?