Shu Uemuran ripsentaivuttimet – kannattaako panostaa?

27.5.2015 - MEIKKIPUSSILLA

Lähes kaikki ovat varmaan jossain vaiheessa kuulleet hehkutusta Shu Uemuran ripsentaivuttimista. Ja luultavasti moni on tuskaillut kyseisten taivuttimien vaikeaa saatavuutta. Ei kannata kuitenkaan vaipua epätoivoon; muitakin hyviä vaihtoehtoja löytyy ja onneksi muutamakin nettikauppa toimittaa Uemuran tuotteita Suomeen.

Täytyy myöntää, että nykyinen curling ripsivärien -trendi on innostanut meitä skippaamaan taivuttimien käytön (Benefitin Roller Lash on ainakin tähän asti miellyttänyt ja Lancomen Grandiose on saanut arvosanaksi 4.5). Kuitenkin kun käytössä on vähänkään raskaampia megasupervolyymi-ripsareita, taivuttimet ovat tikkusuorien ripsien pelastus.

Shu Uemuran taivuttimia on kehuttu muun muassa täydellisestä yhteensopivuudesta useinpien silmien muodon kanssa ja kauniin kaaren saavuttamisesta ilman ripsien väkivaltaista puristelua. Taivuttimet ovat toki hyvät ja niitä voi hyvillä mielin suositella, mutta olemme olleet ihan yhtä tyytyväisiä Shiseidon vastaaviin. Instagram-tilillämme myös Tweezermanin ripsentaivuttimet saivat kehuja. Shun taivuttimissa mahtavaa on se kuinka lähelle ripsien tyveä niillä pääsee, mutta tämäkin on toki riippuvaista myös silmien muodosta.

Lomamatkaa ei siis kannata suunnitelma tämän kulttituotteen hankkimisen ympärille, mutta jo satut törmäämään näihin, ei ostoa luultavasti tarvitse katua. Muun muassa brittiläinen Space NK toimittaa Shu Uemuran tuotteita Suomeen, myös näitä ripsentaivuttimia.

Auta siskoja (ja veljiä) räpsyttimien taivuttamisessa ja arvostele omat suosikkisi! Shiseido, Tweezerman, Shu Uemura vai kenties Cailap? Klikkaamalla pääset suoraan tuotesivulle.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?