TIGI S-FACTOR - Serious Conditioner

 
4.3 (3)
Kirjoita arvostelu
tekee ihmeitä huonokuntoisille latvoille
tuo kiiltoa
silottaa hyvin
tekee hiuksista pehmeät
KATSO AINEOSAT
Water, Cetearyl Alcohol, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Amodimethicone, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Pca, Hydrolyzed Silk, Cetrimonium Chloride, Trideceth-12, Fragrance, Methylisothiazolinone

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Tehohoidot
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.5

Tämä on ollut suosikkini jo useamman vuoden. Hiukseni ovat aika paksut, suorat ja lapaluiden alle. Tämä silottaa, selvittää ja tekee ihanan kiiltäväksi. Hoitoaine tuoksuu hedelmäiseltä ja makealta ja jättää hiuksetkin ihanan tuoksuisiksi.

Pakkauksessa sanotaan, että Serious Conditioner on tehohoito, mutta minä käytän sitä melkein joka "arkipesun" yhteydessä ja annan vaikuttaa muutaman minuutin. Hiukset ovat pysyneet hyvässä kunnossa ja kun tarvitsen tymäkämpää hoitoa käytän Redkenin Extreme-sarjaa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • tekee mitä lupaa
  • tykkään pakkauksesta
  • tekee hiuksista pehmeät
  • silottaa hyvin
  • tuo kiiltoa
  • tekee ihmeitä huonokuntoisille latvoille
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Marraskuu 21, 2014)
Kokonaisuus 
 
3.5

Mahtavan tuoksuinen ja tuntuinen tuote! Otin hoitoaineen käyttöön, koska hiukseni olivat hieman kärähtäneet epäonnistuneen värjäyksen jäljiltä ja tarvitsivat paljon hoitoa ja kuntoutusta. Nyt kolmen viikon käytön jälkeen tilanne on paljon parempi – olen tosin samaan aikaan käyttänyt myös muita tuotteita (proteiinisuihketta, öljyä ja proteiinishampoota), joten en voi varmasti sanoa kehityksen johtuneen juuri tästä tuotteesta.

Joka tapauksessa, hiusten kunto ja selvitettävyys pesun jälkeen on parantunut, ja tuote on miellyttävä käyttää kivan tuoksun ja tunnun takia. Olen useimmiten pitänyt hoitoa hiuksissa saunan ajan, lämmöllä pitäisi tuoteselosteen mukaan olla tehostava vaikutus. En huomaa mitään päivänselvää eroa välittömästi hoidon käytön jälkeen, mutta kuivana tukka näyttää kieltämättä terveemmältä ja paksulta – tuote ei tee hiuksia lättänäksi. Antaisin tuotteelle semivahvan suosituksen!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
5.0

Ylivoimaisesti paras hoitoaine tigiltä. Tuoksu on aivan täydellinen ja aine on riittoisaa. Silentää pahemmankin takkutukan helposti ja hiukset on todella helposti harjattavat pesun jälkeen. Kokoonsa nähden hinta on hieman tyyris, jonka takia ei tule ostettua usein vaikka ehdottomasti pitäisi.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
L'oreal Elvital Fibrology Mask
Valmistaja: L'OREAL
 
5.0 (1)
Intense Hydrating Mask
Valmistaja: MOROCCANOIL
 
4.8 (4)
Respons Mythic Olive Intensely Caring Mask
Valmistaja: GARNIER
 
4.5 (1)
Intensive Care
Valmistaja: CUTRIN ISM
 
4.5 (1)
Respons Caring Mask Avocado Oil and Shea Butter
Valmistaja: GARNIER
 
4.3 (3)
Serious Conditioner
Valmistaja: TIGI S-FACTOR
 
4.3 (3)