LUMENE - Sensitive Touch Hellävarainen Puhdistusemulsio

 
3.3 (3)
Kirjoita arvostelu
ei ärsytä ihoa
hellävarainen
ei ärsytä silmiä
ei kuivata ihoa
helppo käyttää
KATSO AINEOSAT
WATER, HYDROGENATED POLYDECENE, ISOHEXADECANE, POLYSORBATE 60, GLYCERIN, SORBITAN ISOSTEARATE, CETEARYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATECROSSPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG-8, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, LINUM USITATISSIMUM (LIN

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Puhdistustuotteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
2.5

Puhdistusteho oli liian hellävarainen, sillä epäpuhtauksia alkoi tulla. Sopisi muuten pintakuivalle iholleni, mutta rasvoittuva ja epäpuhtauksiin taipuva iho vaatii tehokkaamman putsarin.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
  • hellävarainen
  • ei kuivata ihoa
  • ei ärsytä ihoa
  • ei ärsytä silmiä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.5

Hellävarainen ja hajusteeton tuote, joka ei ärsytä ihoa tai ylipuhdista. Akneen taipuvainen ihoni rauhoittui selvästi, kun vaihdoin voimakkaat rasvaa poistavat tuotteet tähän. Silmämeikki ei tällä irtoa kunnolla. Henkilölle, joka käyttää päivittäin meikkivoidetta tai puuteria, jokin muu tuote voi sopia paremmin. Suosittelen etenkin herkkäihoisille sekä sellaisille, jotka haluavat välttää liiallista puhdistamista.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Tammikuu 21, 2015)
Kokonaisuus 
 
4.0

Ostin tämän kesällä lentokentältä kun unohdin ottaa lomamatkalle meikinpoistoaineen mukaan. Vaatimuksena oli halpa hinta tuotteelta, joka olisi suhteellisen varman oloinen eli sellainen tavallinen, mahdollisimman tuttu ja turvallinen, hajustamaton, ettei pääsisi naama-katastrofia tapahtumaan kesken loman. En aikaisemmin ollut tätä käyttänyt, mutta mielikuvani Lumenen Sensitive -linjasta on kuitenkin positiivinen, eikä minun tarvinnut pettyä! Emulsio oli oikein toimivaa, kosteuttavan tuntuista ja helppo levittää kasvoille, koska se ei ole ohutta lirua eikä myöskään liian paksua tai tönkköä. Emulsio puhdistaa ihon ja vesiliukoisen meikin hellävaraisesti, ilman, että hirveästi tarvitsee hangata, mutta ainetta saa silti käyttää aika reippaan määrän kerralla ennenkuin kaikki meikki lähtee. Eli ei siis ole riittoisaa ainakaan omassa käytössäni. Silmämeikki (vesiliukoinen) tällä lähtee myös ihan hyvin, mutta aine kirvelee hieman jos se pääsee silmään asti. Ei tätä kuitenkaan ole silmämeikin poistoon tarkoitettu, vaikka toimii siinäkin sen verran hyvin etten erillistä silmämeikin poistoainetta tarvinnut. Tykkäsin tästä, koska tämä ei ollut kuivattavaa ja puhdistamiseen ei välttämättä tarvitse käyttää ollenkaan vettä, vaan emulsion voi pyyhkiä kasvoilta myös vanulapulla. Hinta ei ollut hirveän huimaava, koska ostin kentältä, muttei tämä kovin kallis taida olla muutenkaan. Saatan ostaa uudelleen.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • hellävarainen
  • ei ärsytä ihoa
  • helppo käyttää
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Banila co Clean it Zero Purity
Valmistaja: MUU
 
5.0 (1)
Vichy Purete Thermale 3in1 One step cleanser
Valmistaja: VICHY
 
4.5 (1)
Dead Sea Minerals Foaming Facial Cleanser
Valmistaja: FREEMAN
 
4.5 (1)
NutriBiotic Skin Cleanser
Valmistaja: MUU
 
4.5 (1)
CLEAR FACE CLEANSING BAR
Valmistaja: SEBAMED
 
4.5 (2)
hydra vegetal gel cleanser
Valmistaja: YVES ROCHER
 
4.5 (1)