ST. TROPEZ - Self Tan Dark Bronzing Mousse

 
3.0 (1)
Kirjoita arvostelu
väri kehittyy nopeasti
ei taita oranssiin
luonnollisen kaunis väri
ei vahvaa hajua
tykkään pakkauksesta

Kuvia

KATSO AINEOSAT
aqua, dihydroxyacetone, ethoxydiglycol, caramel, propylene glycol, glycerin, PPG-5-ceteth-20, decyl glucoside, phenoxyethanol, parfum, melanin, hydroxyethylcellulose, sodium metabisulfite, ethylhexylglycerin, linalool, aloe barbadensis leaf juice, alpha-i

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Itseruskettavat - vartalo
Kommentteja
(Updated: Heinäkuu 10, 2015)
Kokonaisuus 
 
3.0

Minulle ei itseruskettavat tartu jostain syystä kovinkaan hyvin, eikä tästäkään yhdestä levityskerrasta kovin paljon väriä tullut. Kuitenkin enemmän kuin St. Tropezin valkoisen sarjan moussesta. Tämän tuotteen opasteväri on kuitenkin ihan naurettava. Se on ihan äärettömän tumma ja kaikenlisäksi selvästi vihersävyinen, joten opastevärin kanssa iho näyttää todella omituiselta. Väri myös tahraa todella paljon. Toki se helpottaa huomattavan paljon levittämistä, mutta ei mielestäni näin tummalle opastevärille ole tarvetta; suurin osa saadusta rusketuksesta on vain opastevärin illuusio, joka huuhtoutuu viemäristä alas. Omalla kohdallani ero opastevärillisellä rusketuksella ja opastevärittömällä rusketuksella oli niin radikaali, että se johti väistämättä pettymykseen.

Mousse kuivuu todella nopeasti, joten se pitää saada tosi nopeasti myös tasaiseksi. Itselleni on tämän kanssa syntynyt muutamia rajoja välillä, kun en yksinkertaisesti ole kerennyt tasoittamaan sitä kokonaan. Kuitenkin mousse jää iholle melko tahmeaksi kuivuttuaan, joten sen "lopullista kuivumista" täytyy odottaa ainakin puoli tuntia. Välillä kun en ole odottanut tarpeeksi kauan, ovat vaatteet ja lakanat ovat ihan liimautuneet tahmeaan ihoon...

Opastevärin ja tahmeuden takia tuote ei saa minulta suosituksia. Uskon kuitenkin, että sellaiselle henkilölle, jolle itseruskettavat tarttuvat normaalisti, tulee tästä tuotteesta ekasta levityskerrasta jo tosi tumma väri.

EDIT. Olen ottanut tuotteen uudestaan käyttöön ja olen oikeastaan ihan tyytyväinen sen antamaan päivetykseen. Mutta kun yritin syventää väriä seuraavana päivänä uudella levityskerralla, havaitsin ettei tuote jostain syystä kerrostunut ollenkaan, joka oli hieman hämmentävää. Jatkuvassa käytössä olen myös huomannut, että tuote kuluu pois paikoitellen todella epätasaisesti (eikä tässä kohtaa syy ole todellakaan huonossa pohjatyössä). Joten vaikka annoin tuotteelle uuden mahdollisuuden, löytyi siitä vain lisää huonoja puolia. Tuotteen hintaan nähden laatu ei kyllä tässä tuotteessa mielestäni ole kohdallaan.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei

Itseruskettavat - vartalo

  • tykkään pakkauksesta
  • ei vahvaa hajua
  • luonnollisen kaunis väri
  • ei taita oranssiin
  • väri kehittyy nopeasti
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Dove Dermaspa Summer Revived
Valmistaja: DOVE
 
5.0 (2)
XEN-TAN MOUSSE INTENSE
Valmistaja: XEN-TAN
 
5.0 (1)
Self Tan Bronzing Mousse
Valmistaja: ST. TROPEZ
 
4.0 (2)
Bronzing Spray
Valmistaja: ST. TROPEZ
 
4.0 (1)
St.Tropez Gradual Tan Everyday Body
Valmistaja: ST. TROPEZ
 
4.0 (2)
ST. TROPEZ - Bronzing Lotion
Valmistaja: ST. TROPEZ
 
4.0 (1)