THE BODY SHOP - Seaweed Clarifying Night Treatment

 
4.5 (1)
Kirjoita arvostelu
rauhoittaa ärtyneitä näppyjä
imeytyy nopeasti
ei tuki ihohuokosia
hyvä hinta laatusuhde

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Seerumit ja -tehohoidot - epäpuhtaudet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
3.5

Melko hyvä rasvoittuvaa ihoa rauhoittava ja kosteuttava geeli. En koe että se olisi vähentänyt talin eritystä mitenkään järkyttävän paljon. Ehkä se on auttanut ehkäisemään pahoja finnikatastrofeja ja rauhoittanut finnejä. Pullo on melkein lopussa ja aion luultavasti ostaa lisää. Käytän tätä siis nyt yövoiteen sijaan, koska ihoni ei kesäisin vaadi enempää kosteutusta öisin (käytän sy-voidetta sillai reippaasti poskipäille asti sekä huulten ympärille).

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Seerumit ja -tehohoidot - epäpuhtaudet

  • hyvä hinta-laatusuhde
  • ei tuki ihohuokosia
  • imeytyy nopeasti
  • rauhoittaa ärtyneitä näppyjä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Tammikuu 22, 2015)
Kokonaisuus 
 
5.0

Tuote on koostumukseltaan kevyt seerumi, joka kuitenkin kosteuttaa yllättävän hyvin. Aloin käyttämään tätä kesähelteillä, kun kaipasin kevyempää vaihtoehtoa paksumpien voiteiden tilalle. Nyt kuitenkin ilmojen kylmetessä olen yhä jatkanut tuotteen käyttöä eikä ihoni ole alkanut vaatia paksumpia voiteita. Olen tämän tuotteen ohella käyttänyt Seaweed-sarjan suojakertoimellista päivävoidetta.

Tuote on oikeastaan yöseerumi eikä yövoide, mutta se on silti tarkoitettu käytettäväksi yksinään. Se levittyy iholle hyvin ja imeytyy nopeasti jättäen ihon mattapintaiseksi. Tuotepakkaus on kapea pumppupullo, jonka pohja nousee sitä mukaa kun tuotetta käyttää. Tällainen pakkausmuoto on mielestäni paras mahdollinen ratkaisu kosmetiikkatuotteille sen käytännöllisyyden ja hygienisyyden takia. Tuote on myös riittoisaa! Yksi painallus riittää hyvin kasvoille ja kaulalle.

Seaweed sarjan ideana on vähentää talineritystä niillä alueilla, mihin talia erittyy, ja kosteuttaa muita alueita. "Talinerityksen estoprosessi" alkaa siis vasta kun iholle alkaa muodostua talia. Ainakin tämän yöseerumin kohdalla teknologia toimii mielestäni hyvin. Ihoni kiiltelee huomattavasti vähemmän aamuisin, kun olen käyttänyt tuotetta ja tuntuu silti kosteutetulta.

Tuote teki iholleni juuri sen mitä odotinkin, joten olen äärimmäisen tyytyväinen. En kuitenkaan usko, että kosteutusteho riittää enää talvella, mutta aion sitäkin vielä kokeilla. En kyllä sitä tältä tuotteelta vaadikaan, koska se on sellaisenaan loistava kesä/syksy/kevät-tuote!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Kosteusvoiteet

  • tekee mitä lupaa
  • tykkään pakkauksesta
  • ei tahmaa
  • imeytyy nopeasti
  • pitää ihon mattapintaisena
  • ei tuki ihohuokosia
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Effaclar Duo (+)
Valmistaja: LA ROCHE-POSAY
 
5.0 (1)
Soin Purifiant Intensif Crème Intex n˚2
Valmistaja: ELLA BACHE
 
4.9 (2)
Seaweed Clarifying Night Treatment
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
4.5 (1)
Tea Tree Oil
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
3.9 (9)
Body Shop Tea Tree Blemish Gel
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
2.5 (2)