Ruusukultaiset joululahjavinkit

4.12.2016 - IHANAA EXTRAA

Joulu on ilon ja yhdessä olon aikaa – plus todella hyvä hetki shopata lahjapakkauksia suosikkituotteista! Me klikkailimme nämä pukin konttiin. Tarkoituksena on antaa nämä lahjaksi hyville ystäville, mutta ei saa nauraa, jos ensi vuoden puolella joku näistä vilahtaakin Beautifyn sivuilla 😀

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset shoppaamaan sen parhaaseen hintaan!

Pixi Best of Bright -setti (n. 24,5 €)

Pixin Best of Bright -setti on täydellinen kahteen tarkoitukseen: sen kautta voit testata tuotteiden toimivuutta ilman merkittävää rahallista panostusta ja lisäksi tuotteet ovat täydellisen kokoisia matkalle mukaan otettavaksi. Setti sisältää Glow Tonicin 30 ml (josta ei nyt tässä sen enempää, olemme vouhkanneet tästä kuorivasta kasvovedestä ennenkin), kuorivan puhdistusvoide Glow Mud Cleanserin 15 ml ja epäpuhtauksia nitistävän Glow Mud Maskin 15 ml.

Tweezerman Rose Gold Love Story -setti (49,50 €)

 Tweezermanin ruusukultaisessa (!!!) tuotepaketissa on legendaaristen pinsettien lisäksi ripsentaivuttimet ja meikkipussi. Kaikki ruusukultaisina. Kyllä, ruusukultaisina. Slant Tweezerit ovat saaneet Beautifyssa 4,8/5 tähteä, joten nätin ulkomuodon lisäksi laadusta ja toimivuudestakin voi olla varma 🙂

Beautyblender on the Go (45,5 €)

Beautyblender kiikkuu yhtänä ykkösmeikkimunana vuodesta toiseen. Se levittää meikkivoiteen ja peiteaineen kauniin tasaisesti. Parhaimmillaan lopputuloksesta tulee kuin blurrattu/photoshopattu keskinkertaisellakin meikkivoiteella. Jos et ole ennen kokeillut, tällä setillä pääset Beautyblenderin makuun. Mukana on kahden bb:n lisäksi minibeautyblender sekä Blotterazzi, jolla poistetaan kiiltoa iholta ilman meikin sotkemista. Beautyblender on saanut Beautifyssa 4,2/5 tähteä.

NYX Soft Matte Lip Cream -trio (18,80 €)

NYXin Soft Mattet ovat todella jees hinta-laatusuhteeltaan ja tuntumaltaan. Soft Matte Lip Cream Set 08:ssa on kiva valikoima; siinä on yksi meidän suosikkisävyjä, moderni pinkki Antwerp. Jos matat huulet eivät niin innosta, kannattaa harkita NYX Butter Gloss -trion (13,80 €) klikkailemista kotiin.

ZOEVAn siveltimet

Ei ole mikään salaisuus, että olemme tiimissä Real Techniques, mutta myönnettäköön, että saksalaisen ZOEVAn siveltimet ovat hinta-laatusuhteeltaan samalla viivalla RT:n kulttiklassikoiden kanssa. Meidän silmää miellyttää Rose Golden -sivellinsetit, joista koriin valikoitui 12 siveltimen Rose Golden Complete Eye Brush Set (77 €) sekä silmä- ja kasvosiveltimiä sisältävä Rose Golden Luxury Brush Set (77 €). Hintaa setillä on toki paljon, mutta per sivellin euromäärä ei olekaan niin suuri. Jos ruusukulta ei ole oma värisuosikkisi, ZOEVAlla on useampi muu tyylikäs sivellinsetti, joiden kaikkien pitäisi olla yhtä laadukkaita.

psssst: muista myös käynnissä oleva kilpailu:

thebalm_kilpailubanneri

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?