BENEFIT COSMETICS - Rockateur

 
4.5 (2)
Kirjoita arvostelu
kauniin luonnollinen lopputulos
heleyttää kauniisti
sopivan pigmenttinen
hyvä hinta laatusuhde
KATSO AINEOSAT


Ingredients
Rockateur ILN Ingredients: Synthetic Fluorphlogopite, Mica, Cetearyl Ethylhexanoate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer , Glycerin, Dicalcium Phosphate, Squalane, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Parfum (Fragrance), Caprylyl Glycol, Et

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Poskipunat
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Ihana kultaisen ruusuinen sävy, täydellinen kesäiltoihin! En käytä käytä edes aurinkopuuteria tämän kanssa, koska Rockateur on vähän kuin aurinkopuuterin ja poskipunan risteytys. Tekee ihosta hehkuvan terveen näköisen. Pigmenttisyys voisi olla vähän parempi, koska kun olen ruskettunut joudun kerrostamaan jonkin verran jotta poskille tulee tarpeeksi väriä.

Pakkaus on söpö mutta kömpelö ja mukana tuleva suti toimii hätätilanteessa. En rakasta vahvaa parfyymin tuoksua, mutta siihen on tottunut ja nyt se vähän kuin kuuluu tuotteeseen.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Poskipunat

  • hyvä hinta-laatusuhde
  • sopivan pigmenttinen
  • heleyttää kauniisti
  • kauniin luonnollinen lopputulos
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Helmikuu 04, 2014)
Kokonaisuus 
 
5.0

Benefitin uusinta Rockateur poskipunaa on hypetetty kosmetiikkapiireissä taas sen verran että pitihän sitä nyt sitten kokeilla. Poskipuna tuoksuu jännältä, selvä ruusuinen tuoksu ja väri itsessään on erittäin kaunis ruusukulta. Rockateurin ensimmäinen "kerros" on erittäin shimmerinen, mutta väri muuttuu neutraalimmaksi kun on sutinut sen alle.

Paketista vielä, Benefitin perus pahvipakkaus on suloinen mutta todella epäkäytännöllinen varsinkin matkustaessa. Paketin sisälle mahtuu tuotteen mukana tuleva suti, joka on oikeastaan aika hyvänlaatuinen pakettisuteihin verrattaessa. Benefit on kylläkin tämän poskipunan kohdalla mokannut paketin kuvituksen ihan täysin, nahka ja pitsikuviot tuovat mieleen kasarimeiningin eikä kuvitus ollenkaan tee oikeutta sisällä olevalle tuotteelle.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
L'Oréal Paris Life's a Peach blush
Valmistaja: L'OREAL
 
5.0 (1)
Afterglow 8-Hour Powder Blush
Valmistaja: URBAN DECAY
 
5.0 (1)
DownBoy
Valmistaja: THEBALM
 
5.0 (1)
SIN
SIN
Valmistaja: NARS
 
5.0 (2)
Cabanaboy
Valmistaja: THEBALM
 
4.8 (3)
Torrid
Valmistaja: NARS
 
4.8 (2)