NUXE - Reve de Miel Lip Balm

 
4.5 (3)
Kirjoita arvostelu

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Huulirasvat
Kommentteja
Kokonaisuus2 
 
5.0

Huuleni ovat melko herkät. Jos huuleni eivät tykkää jostakin huulituotteesta, ne rupeavat kiukuttelemaan. Ihosta tulee karheaa ja se rupeaa irtoilemaan.

Tämä on toiminut minulla yöhuulivoiteena, sillä pakkaus (lasinen purkki, jonne dippaat sormesi) on hieman epähygieninen kantaa mukana ja käyttää päivän mittaan. Illalla voin ihan hyvin tehtä iltarutiinini (kädet ovat puhtaat) ja lisään viimeiseksi tätä huulilleni. Tykkään laittaa tätä semipaksun kerroksen, ohuempikin riittäisi. Aamulla herätessäni huuleni ovat ihanan pehmeät ja valmiit huulipunalle :)

Tässä tuotteessa on melko vahva haju, joka ei kuitenkaan ole ihan lempparini. En osaa kuvailla sitä, se on melko makea. Taitaa olla se hunaja...

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus2 
 
4.0

Oli pakko kokeilla tätä, kun luin alla olevan arvostelun. Ihan sairaan hyvä tuote, ihan sairaan huono pakkaus! Tai siis epähygieeninen ja painava lasipakkaus hepposella muovikannella, blaah. Hintakin on vähän turhan kova.

Muuten tää on tosi hyvin kosteuttava ja huulia pehmentävä rasva. Tykkään tosi paljon, että koko rasva imeytyy hitaasti huuliin, eikä päälle jää sellaista liukasta kalvoa. Tuoksu on ihana hunaja (huom. tykkään myös Tigin tuoksuista, joten herkkänenäiset voi olla eri mieltä).

Voi kun tää pakattaisiin eri muotoon! Itse huulirasva on kuitenkin sen verran hyvä, että klikkasin "ostaisin uudelleen".

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Huhtikuu 21, 2013)
Kokonaisuus2 
 
4.5

Tässä on maailman paras huulirasva! Siis ainakin minun mielestäni :) Olen liioittelematta käyttänyt 10-12 purkkia tätä tuotetta. Se hoitaa ja kosteuttaa huulet upeasti ja jättää ne upean pehmeän tuntuisiksi. Siitä alkaen, kun aloin käyttää tätä huulirasvaa, rohtuneisuus ja röpelöisyys huulissani väheni lähes olemattomiin. En enää oikein edes muista, miltä oikeasti kuivat huulet tuntuvat.

Reve de Mielin koostumus on paksuhkoa ja ehkä aavistuksen rakeista, mutta levittyy huulille helposti. Tuote on myös mielettämän riittoisa, koska sitä ei tarvitse käyttää suuria määriä. Tuoksu on hunajainen, mutta mieto.

En voinut antaa 5 tähteä kokonaisuudelle, koska vaikka painava lasipurkki on ylellinen, on se myös epäkäytännöllinen kuljettaa mukana ja älyttömän epähygieeninen. Viimeiset nokareet tuotetta ovat jo todella ällöttävän näköisiä ja jäävät yleensä käyttämättä. En silti voisi olla ilman tätä tuotetta, vaikka pakkausratkaisu onkin huono ja hinta korkea.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
mac huulirasva.JPG
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
5.0 (1)
Soft'n Shine Lip Balm
Valmistaja: GOSH
 
4.8 (2)
Addict Lip Glow
Valmistaja: CHRISTIAN DIOR
 
4.6 (2)
Clarins Instant Light Lip Balm Perfector
Valmistaja: CLARINS
 
4.6 (5)
Whip Stick
Valmistaja: LUSH
 
4.5 (1)
Huulivoidepuikko
Valmistaja: DR HAUSCHKA
 
4.5 (1)