PAULA'S CHOICE - Resist super-light daily wrinkle defence

 
4.0 (1)
Kirjoita arvostelu
pitää ihon mattapintaisena
imeytyy nopeasti
ei tahmaa
tekee mitä lupaa

Kuvia

KATSO AINEOSAT
Zinc Oxide 13% (broad-spectrum sunscreen agent). Other Ingredients: Water (Aqua), Cyclopentasiloxane (silicone slip agent), PEG-12 Dimethicone (silicone-based thickener), PEG/PPG-18/18 Dimethicone (silicone-based thickener), Lauroyl Lysine (skin-conditio

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Kosteusvoiteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Aurinkosuojallinen kosteus- ja hoitovoide (broad spectrum SPF 30) ensisijaisesti normaalille, seka- ja rasvoittuvalle iholle. Itse olen kuivaihoinen, mutta olen saanut yhden tuubin käytettyä satunnaisessa käytössä. Jatkuvassa käytössä minulle siis liian kuivattava, mutta tämä on hyvä silloin, kun tahdon nopeasti jotain tasoitusta ja aurinkosuojan. Tasoittaa vaaleaa ihon sävyä itselläni hienoisesti tuotteessa olevan hennon sävyn ja koostumuksen avulla ja olen käyttänyt tätä kuin BB-voidetta, vaikka tämä ei väitä sellainen olevansa. Meikin alla en ole tätä käyttänyt.

Suosittelen niille, jotka inhoavat rasvaista tai tahmeaa pintaa aurinkosuojassa ja tahtovat fysikaalisen suojan (sinkkioksidi). Varsinainen aurinkovoidehan tämä ei ole, mutta ns. cityblockiksi käy. En tiedä, jättäisikö kuitenkin tummalle ihonsävylle vaaleaa häivähdystä, vaikka tuotteessa oleva väri on tarkoitettu nimenomaan neutraloimaan fysikaalisen suojan aiheuttamaa vaaleutta.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Kosteusvoiteet

  • tekee mitä lupaa
  • ei tahmaa
  • imeytyy nopeasti
  • pitää ihon mattapintaisena
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Hamppu Kasvovoide
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
4.9 (5)
Time Miracle Night Cream
Valmistaja: MADARA
 
4.8 (1)
Shea Ultra Rich Comforting Cream
Valmistaja: L'OCCITANE
 
4.7 (3)
Aqualia Thermal Rich
Valmistaja: VICHY
 
4.6 (2)
AQ Nuit
Valmistaja: BIOTHERM
 
4.6 (4)