Redken All Soft 1 litran pullot -50%

12.4.2015 - TARJOUKSET

Beautifyhin tulee nyt uusi editorial-kategoria: tarjoukset. Poimimme tänne parhaat alennukset ja tarjoukset, joita netin syövereistä bongaamme, verkkokaupoista, joista itse tilaamme ja joihin luotamme. Nostamme vain oikeita, kunnon tarjouksia; säästä euro -postauksista tulee vain vihaiseksi…

Joten mikä olisi parempi tapa aloittaa tarjousten nostaminen, kuin kunnon -50%-pläjäys. Löysimme Redkenin All Soft -sarjan shampoon ja hoitoaineen litran pullot pumpuilla mukavasti alennettuna.

 

 

KLIKKAA TÄSTÄ OSTAAKSESI REDKEN ALL SOFT SHAMPOO
KLIKKAA TÄSTÄ OSTAAKSESI REDKEN ALL SOFT CONDITIONER

 

Jos mietityttää sopivatko nämä tuotteet itselle, normaalikokoiset All Soft shampoo+hoitoaineduo löytyy myös alennettuna täältä (alle 30e).

Hinnat bongattu 12.4.2015 klo 20:30. Beautify ei vastaa siitä, jos tuote loppuu tai jos verkkokauppa muuttaa hintojaan.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?