Rauhoittava mustikkasarja

1.12.2014 - RAKKAUDESTA IHONHOITOON

Huomattavan moni suomalainen pitää itseään herkkäihoisena. Useimmiten herkkä iho reagoi poikkeavasti ulkoisiin ärsykkeisiin, kuten joihinkin kosmetiikkatuotteisiin tai ympäristön vaihteluihin. Reaktiot ovat aina yksilöllisiä. Oireilu voi ilmetä ihon punoituksena, kiristävänä tunteena tai vaikka kutinana. Herkkä iho ei ole yksittäinen ihotyyppi vaan ihon herkkyyttä voi esiintyä kaikilla ihotyypeillä.

Usein törmää siihen, että tuotteista poistetaan hajusteet, väriaineet ja välillä myös säilöntäaineet ja voilá, saatiin herkän ihon hoitolinja. Eli käytännössä tuote voi olla täysin sama kuin merkin toinen tuote, mutta ilman ”herkistäviä” aineita. Bernard Cassiere sen sijaan on perehtynyt aiheeseen tarkemmin. Heidän herkälle iholle suunnatun Mustikka-hoitolinjan tarkoitus on helpottaa herkän ihon oireilua ja parantaa ihon puolustuskykyä ärsykkeisiin, jotka alun perinkin saavat ihon oireilemaan. Tuotekehittelyssä on ollut mukana suomalainen asiantuntija kertomassa, minkälainen suomalainen herkkä iho todellisuudessa on. Mustikka-hoitolinjan tuotteet sopivat oikeastaan kaikille ihotyypeille. Tuotteita voi käyttää myös vaikka tilapäisesti herkän ihon hoitoon. Kaikki mustikka-linjan tuotteet ovat hypoallergeenisia.

”Hypoallergeeninen” on oikeastaan markkinointitermi, joka ei varsinaisesti tarkoita mitään, mutta Mustikka-tuotteiden osalta termin käyttö ei ole perusteetonta. Kosmetiikka-asetuksessa on määritelty 26 yleisimmin allergisoivaa hajusteraaka-ainetta, jotka pitää merkitä omalla nimellään ainesosaluetteloon, mikäli ne ylittävät tietyt pitoisuudet. Normaalistihan hajusteet menevät Parfum-sanan alle. Pitoisuusrajat ovat kuitenkin niin pieniä, että yleensä nämä hajusteet näkyvät aina ainesosaluettelossa, jos niitä on käytetty. Mustikka-tuotteissa ei ole yhtäkään näistä 26 hajusteraaka-aineesta, joten tuotteet ovat hypoallergeenisia vaikka hajusteita on käytetty. Varsinainen tuoksukin tuotteissa on sopivan mieto ja miellyttävä ja se on kaikissa tuotteissa lähes samanlainen.

bc_mustikat copy

Mustikka-hoitolinjaan kuuluu Rauhoittava Mustikkamousse, iltaisin käytettävä Mustikka voide-naamio sekä Hellävarainen Mustikka kuorinta-naamio. Sarjaan kuuluu myös hellävarainen Micellar-vesi kasvojen ja silmänympärysihon puhdistukseen. Esittelemme tuotteet kahdessa eri postauksessa, mutta iloksemme voimme kertoa, että mustikkamoussea ja kuorintavoidetta on päässyt kokeilemaan myös ihka ensimmäinen testipaneelimme! Tulokset voit lukea moussen osalta täältä ja kuorinnan osalta täältä.

Mustikkamousse on koostumukseltaan jotain aivan muuta kuin normaalit kosteusvoiteet. Se on nimensä mukaisesti ilmavaa kuin mousse ja levittyy uskomattoman pehmeästi iholle. Purkit eivät kuulu suosikkipakkauksiimme, mutta Bernard Cassiere saa kuitenkin pisteet kotiin pakkauksen mukana tulevasta spaattelista, jolloin tuotetta ei joudu sormilla kaivelemaan purkista.

Tuotteen karitevoi kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti ja aloe vera puolestaan rauhoittaa. Lisäksi ainesosaluettelosta löytyy mm. skvalaania, joka on myös tehokas kosteuttaja. Tuotepakkauksen mukaan mustikkauute sekä passionkukan uute vahvistavat tuotteen rauhoittavia ja pehmittäviä ominaisuuksia. Tuote sopii hyvin käytettäväksi sekä päivä- että yövoiteena ja se sopii myös atooppiselle iholle. Beautify-tiimi suorastaan rakastui tähän tuotteeseen! Mustikkamousse oli myös toinen testipaneelimme tuotteista, ja se sai arvosanaksi huimat 4,4/5.

bc_mousse
Mustikka yövoide-naamio puolestaan suojaa herkkää ihoa tehokkaasti yön aikana. Tuote pehmentää ihoa ja lupaa häivyttää herkälle iholle tyypillistä kirjavuutta. Tuote sopii myös couperosasta kärsiville. Tämä tuote sisältää karitevoita sekä skvalaania vielä runsaammin kuin mousse. Mustikka- sekä passionkukan uutteiden sanotaan vahvistavan tämänkin tuotteen ominaisuuksia. Tuote on koostumukseltaan nimenomaan enemmän voide kuin naamio, joten sen saa imeytettyä ihoon helposti.

Mustikka yövoide-naamiota voi käyttää pakkauksen mukaan kahdella eri tavalla. Tuotetta voi sivellä ohuen kerroksen iholle, antaa vaikuttaa muutaman minuutin ja imeyttää loput naamiosta ihoon hieromalla. Tuote imeytyy iholle hyvin eikä jää tahmeaksi. Lisäksi tuotetta voi käyttää myös tavallisen naamion tapaan levittämällä sitä iholle runsaammin ja antamalla vaikuttaa kauemmin. Imeytymättömän naamion voi poistaa tai hieroa ihoon. Näin käytettynä naamio ei kuitenkaan imeydy ihoon täysin, vaan alkaa hieman rullautumaan. Tuotetta voi toki käyttää myös tavallisen yövoiteen tapaan hieromalla sen saman tien ihoon, jos laiskottaa. Toimii näinkin loistavasti.

Mustikkamousse maksaa 58€, Mustikka voide-naamio puolestaan 48€. Molemmat tuotteet ovat 50 ml pakkauksissa. Mustikka kuorintanaamion esittelemme täällä ja kerromme samalla entsyymikuorinnoista.

Tuotteita voi ostaa Bernard Cassiere -kauneushoitoloista.

yhteistyö

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?