BERNARD CASSIERE - Rauhoittava Mustikka Yövoide-naamio

 
4.3 (2)
Kirjoita arvostelu
vähentää punoitusta
rauhoittaa ihoa
ei kuivata
ei ärsytä ihoa
tykkään pakkauksesta

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Naamiot
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Koostumus on ihanan voidemainen, jolloin se on helppo levittää iholle. Käytän tätä kahdella tavalla; joko levitän ohuen kerroksen ja annan vaikuttaa hetken ennen hieromista tai sitten hieron sen samantien ihoon tavallisen voiteen tapaan. Toimii molemmilla tavoilla, enkä usko muutenkaan, että levittämistavalla on niinkään väliä. Sama voide se kuitenkin sinne ihoon imeytyy kummassakin tapauksessa. Välillä on vain kivempi pitää naamiota. Tuote kosteuttaa mielestäni hyvin, mutta en osaa arvioida kosteuttaako se erittäin tehokkaasti, kun ihoni on pitkään muutenkin ollut hyvässä kunnossa, enkä ole tätä nyt niin säännöllisesti käyttänyt. Tuote jonkin verran mielestäni tasoittaa ihoni punoituksesta johtuvaa pientä epätasaisuutta. Sirosta pakkauksesta myös plussaa!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Naamiot

  • tykkään pakkauksesta
  • ei ärsytä ihoa
  • ei kuivata
  • rauhoittaa ihoa
  • vähentää punoitusta
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Käytin voide-naamiota yötä vasten levitettynä naamalle paksun kerroksen, annoin tuotteen vaikuttaa muutaman minuutin ja hieroin lopun voiteen naamaani. Jätin tuotteen kasvoilleni yön yli ja huuhdoin aamulla pois. Ensimmäistä kertaa tätä käyttäessäni yllätyin peiliin katsoessani aamulla - iho näytti huikean paljon paremmalta, ihon pinnassa oleva ärsytys oli vähentynyt ja kasvot tuntuivat huippu kosteutetuilta. Välillä olen käyttänyt tuotetta myös pikanaamiona ennen illan viettoa.

Tuote toimii omalle iholleni hyvin, plussaa ihanasta mustikkaisesta tuoksusta, kivasta voidemaisesta rakenteesta ja siitä että tuote on todellinen kuivan ihon pelastus!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Pure Clay Glow Mask
Valmistaja: LOREAL PARIS
 
4.7 (6)
Lumene Matt Touch Syväpuhdistava Turvenaamio
Valmistaja: LUMENE
 
4.6 (6)
Drink Up Intensive Overnight Mask
Valmistaja: ORIGINS
 
4.5 (1)
Visibly Clear 2In1 Wash Mask
Valmistaja: NEUTROGENA
 
4.3 (3)
Rauhoittava Mustikka Yövoide-naamio
Valmistaja: BERNARD CASSIERE
 
4.3 (2)