GARNIER - Pure Active BB-voide

 
2.5 (2)
Kirjoita arvostelu

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
BB- ja CC-voiteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
1.0

Tämä näytti mun iholla ihan kamalalta. Jokainen huokonen näytti jättiläiseltä! (Mitä ne nyt siis onkin, mutta meikkivoiteen ois hyvä peittää tätä faktaa eikä korostaa sitä...) Saattaa olla että tässä on hyviäkin puolia, mutta en kiinnittänyt huomiota mihinkään muuhun kuin miten rumalta mun iho näytti tämän voiteen kanssa.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Elokuu 28, 2014)
Kokonaisuus 
 
4.0

Tykkään tästä garnierin bb-voiteesta! Tämä saa ihon näyttämään hyvältä ja hehkumaan .Pure active on pigmenttisin kun vertaan alkuperäistä ja rasvoittuvalle iholle tarkoitettua ja se sisältää salisyylihappoa, jonka pitäisi ehkäistä epäpuhtauksia. Pysyvyys on myöskin hyvä eli ei lähde liukumaan pois iholta, vaikka tämä alkaa kiillellä aika nopeasti. Plussana vielä, että levittyy helposti sormin, mikä on kiva juttu kiireisinä aamuina. Ei ole tukkinut ihohuokosia ja tuntuu kosteuttavan jonkin verran.

Pure Active ei kuivu kokonaan vaan jää kostean näköiseksi, eli ei ole sopiva rasvoittuvalle iholle! Luulen, että itsekin tykkään tästä tuotteesta enemmän talvella, kun T-alue ei rasvoitu yhtä paljon kuin kesäisin. Käytän vaaleintä sävyä, vaikken ole edes kovin vaalea, eli sävyvalikoima on suppea. Tuubin suu menee myös nopeasti sottaiseksi.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
M Perfect Cover BB Cream SPF 42
Valmistaja: MISSHA
 
4.7 (3)
BB Cream
Valmistaja: LILY LOLO
 
4.5 (1)
IsaDora
Valmistaja: ISADORA
 
4.5 (1)
CC-voide SPF 20
Valmistaja: LUMENE
 
4.1 (64)
All-in-One BB Cream SPF15
Valmistaja: CIEN
 
4.0 (2)