BERNARD CASSIERE - Puhdistava Micellar Vesi

 
4.0 (1)
Kirjoita arvostelu
helppo käyttää
ei ärsytä silmiä
ei ärsytä ihoa
ei kuivata
hellävarainen
KATSO AINEOSAT
Aqua, butylene glycol, pentylene glycol, polysorbate 20, sodium citrate, caprylyl/Capryl glucoside, aloe barbadensis leaf juice powder, glycerin, citric acid, cetrimonium bromide, sodium benzoate, rubus chamaemorus seed extract, potassium sorbate

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Puhdistustuotteet
Kommentteja
(Updated: Tammikuu 22, 2015)
Kokonaisuus 
 
4.0

Rakastuin tähän tuotteeseen ihan täysin! Olen käyttänyt tuotetta aina aamuisin kasvojen puhdistukseen. Kätevää kun ei tarvitse lotrata unisena veden kanssa ja tällä saa hyvin myös unihiekat pois silmistä. Tuote on todella hellävarainen ja iho tuntuu puhdistuksen jälkeen kosteutetulta. Tuote ei myöskään häiritse ihon luonnollista pH-tasapainoa, kuten monet puhdistustuotteet tekevät. Tästä suuri plussa!

Iltaisin käytän tätä meikin poistoon, jonka jälkeen kuitenkin puhdistan kasvot vielä pois huuhdeltavalla puhdistusaineella, koska olen yksinkertaisesti tottunut kaksoispuhdistukseen (ensin meikinpoisto, sitten kasvojen puhdistus). Olen kuitenkin välillä ollut laiska ja puhdistanut kasvoni pelkästään tällä misellivedellä, jolloin se myöskin toimii ihan hyvin. Toki jos on ollut täydessä tällingissä, kuluu vanulappuja vähän enemmän ennen kuin iho on puhdas. Matkoilla olen ottanut pelkästään tämän tuotteen mukaan puhdistustuotteeksi ja pärjännyt loistavaksi!

Tuotteesta saa puhdistuksen ja kasvoveden hyödyt samasta tuotteesta, joten en ole kasvovettä tämän kanssa käyttänyt. Paitsi silloin tietenkin, kun puhdistan kasvot muulla puhdistusaineella, koska kasvovettä sattuu kaapista löytymään enkä ole halunnut tuhlata tätä siihen tarkoitukseen, heh!

Tuotepakkaus on jännän muotoinen ja hieman ylellinenkin. Kierrekorkit eivät mielestäni ole kovin käteviä, mutta tämän tuotteen pakkausmuotoilun ansiosta en ole missään kohtaa pitänyt kierrekorkkia häiritsevänä. Lisäksi tuotteen tuoksu on mieto ja miellyttävä.

Tuote kuuluu näennäisesti Bernard Cassieren mustikkasarjaan, mutta tässä tuotteessa ei poikkeuksellisesti ole kuitenkaan mustikkaa käytetty, joten sen puutetta INCI-luettelosta ei kannata ihmetellä. Tuotteen on tarkoitus täydentää herkän ihon mustikkasarjaa puhdistuksen osalta. Tuotteella on hintaa 28€.

Tämä on ensimmäinen kokeilemani misellivesi ja olen todella positiivisesti yllättynyt! En kuitenkaan osaa arvioida, eroaako tämä muista misellivesistä jotenkin. Jos se ei eroa, niin tuntuu kyllä hieman hintavalta. Pitää kokeilla siis muitakin ihan vaan vertailun vuoksi. Mutta tällä hetkellä kyllä mielelläni maksaisin tuotteesta tuon hinnan. Onhan kyseessä kuitenkin ammattimainen sarja.

Tässä tuotteessa on ainakin rauhoittavaa aloe veraa mukana, jonka uskon olevan ainakin osittain syynä siihen, miksi tuote on niin hyvä. Tämä sopii varmasti kaikille herkkäihoisille.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • tekee mitä lupaa
  • hellävarainen
  • ei ärsytä ihoa
  • ei ärsytä silmiä
  • helppo käyttää
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Banila co Clean it Zero Purity
Valmistaja: MUU
 
5.0 (1)
Vichy Purete Thermale 3in1 One step cleanser
Valmistaja: VICHY
 
4.5 (1)
Dead Sea Minerals Foaming Facial Cleanser
Valmistaja: FREEMAN
 
4.5 (1)
NutriBiotic Skin Cleanser
Valmistaja: MUU
 
4.5 (1)
CLEAR FACE CLEANSING BAR
Valmistaja: SEBAMED
 
4.5 (2)
hydra vegetal gel cleanser
Valmistaja: YVES ROCHER
 
4.5 (1)