BUMBLE AND BUMBLE - Pret a Powder

 
4.8 (2)
Kirjoita arvostelu
tuuheuttaa
hyvä kampausten pohjalla
tekee mitä lupaa
antaa tekstuuria
helppo käyttää

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisus
---
Kuivashampoot ja hiuspuuterit
Kommentteja
Kokonaisus 
 
4.5

Loistava hiuspuuteri, joka tuo sopivasti ryhtiä juuri pestyyn tukkaan tekemättä sitä liian tunkkaiseksi. Eli toisin sanoen tämä pitää tukan samalla raikkaan ja puhtaan oloisena kun se tuo siihen ryhtiä eikä tee tukasta liian mattaista kuin jotkut hiuspuuterit saattavat tehdä. Rasvaisuutta tämä ei hiuksista kyllä poista kovinkaan tehokkaasti, mutta muuten tekee kaiken minkä lupaa. Tästä tuli heti lemppari hiuspuuteri!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Kuivashampoot ja hiuspuuterit

 • tekee mitä lupaa
 • tykkään pakkauksesta
 • helppo käyttää
 • antaa tekstuuria
 • hyvä kampausten pohjalla
 • tuuheuttaa
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Huhtikuu 14, 2015)
Kokonaisus 
 
5.0

Bumble and Bumblea saa mm. Lookfantasticista. Pret a Powder ja Brilliantine ovat ikisuosikkini, niillä hiukset saa näyttämään niiiin hyvältä ilman muotoilurautoja yms. Pret a Powder maksoi muistaakseni 26 euroa (en muista käytinkö alennuskoodia) ja ostin sen koska ulkomaalaisissa blogeissa kaikki ovat viilliintyneet tästä tuotteesta :D

Pret a Powder on Bumble and Bumblen mukaan "Equal parts dry shampoo, style extender and volume in a pinch." Mielestäni tämä on 40% tuuheuttaja, 40% stailaustuote ja 20% kuivashampoo. EI siis toimi todella likaisiin hiuksiin kuivashampoona. Joudun pesemään omat hiukset joka toinen päivä ja jo toisena päivän hiukset ovat aika ällöt. Siihen tilaan tämä auttaa, mutta en saisi kolmannen päivän hiuksia enää edustuskuntoon.

Pret a Powder on ihan huipputuote hiusten kuohkeuden ja ryhdin lisäämiseen varsinkin liukkaille hiuksille. Se tekee hiuksista vähän kitkaiset (mutta ei pahasti tahmaiset). Sormenpäillä tunnen puuterin hiuksissani, mutta kun peiliin katsoo, niin näkee vain puhtaat ja tyvestä kohonneet hiukset. Koska hiuksista tulee kitkaiset saan sormin pöyhittyä ne kunnon beach lookiin. Kerrankin tuote, joka ei päästä hiuksia lässähtämään pitkin päätä.

Pakkaus on vähän kömpelä eli puutelia joutuu oikeasti ravistamaan, että saa puuterin tippumaan. Maailman isoin plussa tulee siitä, että vaikka puuteri on vitivalkoista, ruskeisiin hiuksiini ei tule mummojuuria. Luulen, että tämä yksi pullo kestää koko kesän.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Kuivashampoot ja hiuspuuterit

 • hyvä hinta-laatusuhde
 • tekee mitä lupaa
 • pidentää pesuväliä
 • hyvä kampausten pohjalla
 • tuuheuttaa
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Pret a Powder
Valmistaja: BUMBLE AND BUMBLE
 
4.8 (2)
Dry Shampoo - tummat hiukset
Valmistaja: BATISTE
 
4.5 (7)
Original Dry Shampoo
Valmistaja: BATISTE
 
4.5 (12)
Dry Shampoo XXL Volume
Valmistaja: BATISTE
 
4.2 (13)
Tuuheuttava kuivashampoo
Valmistaja: HERBINA
 
4.1 (25)
Hair Powder Kuivashampoo
Valmistaja: FOUR REASONS
 
4.1 (13)