SCHWARZKOPF GOT2B - POWDER'ful Mattifying Texture Powder

 
3.0 (3)
Kirjoita arvostelu

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Muotoilutuotteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
2.0

Ensimmäinen ja varmaan myös viimeinen kokeilemani hiuspuuteri. Ostin sen kokeillakseni saisiko se aikaan samankaltaisen tuloksen kuin kuivashampoo. Toi kyllä hiuksiin rakennetta, mutta teki niistä tahmaiset, jäykät ja likaisen näköiset. Lisäksi oli hankala pestä pois.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Ostin tämän Emotionin poistolaarista hiukan alle viiden euron hintaan. Ostin lähinnä mielenkiinnosta tuotteen, sillä tämä on ensimmäinen hiuspuuterini. Tekee hiuksista "karhean tahmaiset", eli siis kun on lötrännyt hiusöljyn kanssa ja havittelee sen jättämiin liukkaisiin hiuksiin lettiä, on tämä tuote loistava apu. En tiedä millaisia muut hiuspuuterit ovat, mutta on kyllä loistava apu kampauksiin, jos hiukset ovat liian liukkaat. Uudelleen ostoa voisin harkita, jos ei muut puuterit miellytä minua, kokeilunhimo vie minua liikaa muiden tuotteiden pariin.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.0

Ostin tämän paikkaamaan kuivashampoota, sillä tuotteen luvattiin antavan rakennetta ja mattaista viimeistelyä. Tuote tosiaan antaa rakennetta ja pohjaa muotoilulle, jopa liian jämäkän lopputuloksen pitemmille hiuksille. Hiukset jäävät todella kuivan tahmaiseksi (?), ja reilummalla kädellä käytettynä puuteria on hankala saada pestyksi pois. Toimii varmaan loistavasti lyhyissä hiuksissa, mutta antaa avun myös pitemmälle mallille kampausten tekoon. Purkki on todella kevyt ja näppärän kokoinen sirotin. Tuotetta ei ole hajustettu, mutta sirotellessa tulee esiin hyvin mieto haju, joka tuo mieleen vanhan kuppilan, jossa on joskus poltettu sisällä :p mutta ei huono haju ollenkaan, melko neutraali ja mieto.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Tigi S-Factor Creamy Molding Wax 50g
Valmistaja: TIGI S-FACTOR
 
5.0 (1)
Redken Powder Grip 03
Valmistaja: REDKEN
 
5.0 (1)
Silhouette Color Brilliance Hairspray
Valmistaja: SCHWARZKOPF PROFESSIONAL
 
4.8 (4)
Four Reasons - Cristal Styling Mist
Valmistaja: FOUR REASONS
 
4.5 (3)
Flexwax
Valmistaja: OSIS
 
4.5 (1)
Dust It Mattifying Powder
Valmistaja: OSIS
 
4.5 (1)