NYX COSMETICS - Pore Filler

 
3.5 (3)
Kirjoita arvostelu
auttaa meikkiä tarttumaan
peittää isot ihohuokoset
kosteuttava
helppo levittää tasaisesti
tekee mitä lupaa
KATSO AINEOSAT
Dimethicone Crosspolymer, Silica, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Isononyl Isononanoate, Isododecane, Polymethyl Methacrylate, VP/Hexadecene Copolymer, Trimethylsiloxysilicate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Mica, Tit

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Pohjustustuotteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
3.5

Hyvä hinta-laatusuhde ja tuntuu ihanan pehmeältä iholla! Itselleni vähän turhan paksu pohjustusvoide, mutta rasvaiselle iholle tämä on tosi hyvä.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • hyvä hinta-laatusuhde
 • tekee mitä lupaa
 • helppo levittää tasaisesti
 • kosteuttava
 • peittää isot ihohuokoset
 • tasoittaa juonteita
 • auttaa meikkiä tarttumaan
 • pitää mattapintaisena
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Elokuu 14, 2016)
Kokonaisuus 
 
2.5

Helpon saatavuuden ja monien positiivisten youtubearvioiden saattelemana menin ja sijoitin 16 euroa ensimmäiseen nimenomaan pore fillerinä mainostettuun primeriini.

Tuotteen koostumusta on oikeastaan hieman hankala kuvailla, sillä se ei ole nestemäistä, muttei täysin kiinteätäkään. Tuubia puristaessa tuote tulee ulos melko epämääräisenä, hieman jopa raejuustomaisen olomuodon omaksuneena moussemaisena substanssina. Kun sitä pyörittää sormien alla, se tavallaan sulaa yhteen ihon kanssa. Tuotteen haaleaa, persikkaista väriäkään ei enää kasvoilla huomaa ollenkaan, eikä Nyx tälle värille ole mitään työtä luvannutkaan.

Tuotteen luvataan häivyttävän ihohuokosia, ja sitä voisi käyttää niin pohjustuksessa meikin alla, yksinään ilman meikkiä kuin myös meikin päällä. Olen itse käyttänyt tätä sekä meikin alla että meikittöminä päivinä yksinään, mutta meikin päälle en ole sitä laittanut, enkä ihan suoraan sanottuna usko, että niin voisi tehdä pilaamatta meikkiä. Kasvoilla tai sormissa tämä ei tunnu ihan yhtä silikonisen liukkaalta kuin esim. Baby Skin, ja tämä onkin ominaisuus josta itse henkilökohtaisesti pidän. Liekö syy tuotteen vaahtomaisessa rakenteessa, sillä se todella blendautuu hyvin huomaamattomaksi ihoon, eikä myöskään tunnu ahdistavalta kasvoilla.

Suoraan sanottuna en ole huomannut kovin suurta muutosta ihohuokosteni näkyvyydessä, käytin tätä tai en. Yksinään käytettynä ja päälle puuteroituna iho näyttää ehkä hieman nätimmältä, muttei mitenkään merkittävästi. Samoin meikkivoide kyllä tahtoo upota ihohuokosiin päivän mittaan primeristä huolimatta. Mitään rasvoittumisen estoa tai muita vastaavanlaisia ominaisuuksia tämä ei tarjoa eikä kyllä ole markkinoinutkaan tarjoavansa, myöskään meikin kestävyyteen tällä ei omalla sekaihollani ole vaikutusta.

Tuotteessa ei ole havaittavissa minkäänlaista tuoksua tai hajua, joka itselleni on aina plussa. Meikkivoide levittyy nätisti ja vaivattomasti primerin päälle, eikä se rullaudu tai paakkuunnu iholla. Päädyn kuitenkin antamaan arvosanan 2,5 ja pidättäytymään tuotteen suosittelusta lähinnä sen takia, että tuote lupaa hoitavansa vain yhden tehtävän, ja senkin aika keskinkertaisesti. Ottaen huomioon primeriin käyttämäni rahasumman, en voi kehua hinta-laatusuhdettakaan kovin erinomaiseksi. En väitä että tuote olisi huono, se vain on aika mitäänsanomaton, eikä hinta kohtaa suorituskyvyn kanssa.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
auttaa meikkiä tarttumaan
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Oma ja kaverien kestosuosikki. Tekee juurikin sen mitä lupaa, eli peittää isot isohuokoset!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • hyvä hinta-laatusuhde
 • tekee mitä lupaa
 • tykkään pakkauksesta
 • helppo levittää tasaisesti
 • kosteuttava
 • peittää isot ihohuokoset
 • auttaa meikkiä tarttumaan
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Ever-Matte Poreless Priming Perfector
Valmistaja: BECCA
 
5.0 (1)
Sensai Smoothing Water Make-up Base
Valmistaja: SENSAI
 
5.0 (2)
L’Oreal Paris Infallible Anti-Redness Primer
Valmistaja: LOREAL PARIS
 
4.5 (1)
Photo Finish Light
Valmistaja: SMASHBOX
 
4.5 (1)
Touche Eclat Blur Primer
Valmistaja: YVES SAINT LAURENT
 
4.5 (1)
Primed&Poreless Skin Smoothing Face Primer
Valmistaja: TOO FACED
 
4.5 (2)