Pixi Shea Butter Lip Balm

24.3.2015 - MEIKKIPUSSILLA

Yksi menneen talven parhaimmista löydöistä on ehdottomasti ollut Pixin Shea Butter Lip Balmit. Ne päätyivät testikäyttöön, koska ilman huulirasvaa ei voi olla (ainakaan meidän porukka) ja on aina kiva saada pikkuisen väriä kasvoille. Hyvän sävytetyn huulirasvan löytäminen on vaikeampaa kuin heti syöntikypsän avokadon nappaaminen kaupan heviosastolta. Yleensä joko kosteutustehot ovat hyvät, mutta väriä ei oikein irtoa tai sitten tuote on nimestään huolimatta liian lähellä huulipunaa ja kuivat huulet eivät saa tarvitsemaansa helpotusta.

Pixin Shea Balm Buttereissa ollaan päästy jo aika lähelle ideaalia. Tarjolla on viisi mukavan pigmenttistä sävyvaihtoehtoa ja yksi sävytön kaveri. Koostumus on kosteuttava, eivätkä huulet tunnu kuivahtavan heti, kun tuote on niiltä kaikonnut. Tuoksu on makean vaniljainen. Levittäessä Shea Butter Lip Balmit tuntuvat liukkailta, mutta silti yllättävän kermaisilta. Ne eivät tunnu huulilla täysin painottomilta, mutta tahmaista tunnetta ei silti pääse syntymään.

Pixi_swatchit

Pigmenttiä näissä karkkipatukoissa on mukavasti; keskipigmenttiset huulet saavat selvästi väriä, mutta lopputulos on sen verran läpikuultava, että lisäily ilman peiliä ei tuota ongelmaa. Shimmeriä ei ole ja kiiltokin on maltillinen. Oikein passeli kokonaisuus siis myös meikittömään päiviin. Kylmään taittava Ripe Raspberry ja malvainen Natural Rose ovat tämän hetken suosikkeja pigmenttisyytensä vuoksi. Kevään lähestyessä taas korallinen Coral Crush ja raikkaan pinkki Pixi Pink taitavat lisätä oleskeluaan meikkipussissa. Joukon yllättäjä, lämmin nude Honey Nectar, löysi paikkansa niin luonnollisen lookin täydentäjänä kuin tumman silmämeikin kaverinakin.

Jos moitteita täytyy antaa niin ne osuvat siihen tavanomaisempaan: kesto huulilla on keskiverto. Shea Butter Lip Balmit eivät ole siitä nopeimmin häviävästä päästä, mutta mitään pitkänmatkan juoksijoita ne eivät ole. Parin tunnin kuluttua levityksestä suurin osa tuotteesta on imeytynyt/haihtunut pois. Onneksi katoaminen on tapahtuu nätisti ja jäljelle jää aavistus väriä.

Pixin tuotteita saa esimerkiksi Lookfantasticista, ja HQHairista.

Samaa mieltä vai eri mieltä tästä tuotteesta? Jaa omat käyttäkokemuksesi täällä! Kiitos!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?