Pixi ja hehkuva iho

20.8.2016 - IHANAA EXTRAA

Kenellekään Beautifyta seuraavalle ei tule yllätyksenä mieltymyksemme ihonhoito- ja meikkisarja Pixin tuotteisiin. Tätä Editorial-postausta varten lyöttäydyimme yhteen toisen Pixi-fanin, verkkokauppa Eleven.fi:n kanssa.

Eleven.fi on suomalainen kosmetiikan verkkokauppa, jolla on selkeät ja kauniit sivut ja nopea toimitus (+ somat paketit!). Koska me rakastamme kaikkea kosmetiikkatietoutta, on pikkuisen puolueellisesti kehuttava Elevenin tuotekuvauksia, jotka ovat paitsi hauskoja myös hyödyllisiä.

Elevenin tuotevalikoima on valtava ja joukossa on ihanan paljon laadukkaita brändejä, joita ei muista suomalaisista verkkokaupoista saa. Ihon- ja hiustenhoitopuolelta on nostettava Pixin lisäksi, mineraaliaurinkosuojia valmistava COOLA, täsmähoitoja tarjoava Mario Badescu ja kampaajien luottomerkki, Bumble and bumble. Palaamme meikkibrändeihin myöhemmin, mutta jos et malta odottaa, vilkaise Elevenin tuotemerkkivalikoima jo etukäteen.

Ohessa esiteltynä Elevenin tämän hetken Pixi-suosikit, jotka tehotestaamisen jälkeen saivat meiltä hymynaaman.

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset lukemaan Elevenin kuvauksen siitä!

Glow Mist (24,7 €)

Glow Mist on kosteuttava ja hoitava kasvosuihke. Tämä tuote toimii kuin unelma antamassa lisäpotkua kosteusvoiteelle tai pitkän päivän jälkeen ensiapuna väsähtäneelle iholle.

Kosteuttavien ainesosien lisäksi siinä on mm. hoitavaa arganöljyä, joka sekoittuu muiden aineiden kanssa ravistamalla pulloa. Iholle ei jää öljyistä tunnetta tai kalvoa vaan keveä suihke imeytyy hetkessä. Vaikka kuiva- ja normaali-ihoiset tuntuvat olevan Glow Mistin luonnollisin kohderyhmä, löytyy käyttötarkoituksia myös rasvoittuvalle iholle. Pintakuivalle sekaiholle Glow Mist taas tarjoaa nopeaa helpotusta kuivaan tunteeseen ilman että on liian tuhti tai hoitava.

Parasta tässä tuotteessa on sen todella helppo- ja  monikäyttöisyys. Itse suihkuttelemme sitä

1. Heti aamulla tai illalla kasvojen pesun jälkeen, varsinkin jos iho tuntuu epämukavalta.

2. Ennen kosteusvoidetta  tai joskus aamuisin jopa kosteusvoiteen sijaan. Glow Mist ei ole mitenkään poikkeuksellisen kosteuttava kasvosuihke, mutta siinä on juuri sen verran potkua, että eron huomaa.

3. Mattaisan meikkivoiteen ja/tai meikkipuuterin päälle sulauttamaan meikkipohja paremmin ihoon ja minimoimaan kuivien kohtien näkyminen.

4. Töiden tai koulun jälkeen, kun iho kaipaa nopeaa freesausta.

beautify_eleven.fi_pixisuosikit

Nourishing Sleep Mask (27,7€)

Jojobaöljyä sisältävä Nourishing Sleep Mask on yöksi kasvoille jätettävä naamio, joka ohuehkon tuntuisesta koostumuksestaan huolimatta kosteuttaa kuin pieni ihonhoitoninja! Aamulla iho on kirkkaampi ja pehmoinen ja kaikin puolin yhteistyökykyisempi.

Nourishing Sleep Maskin idea on toimia käyttämäsi seerumin ja/tai kosteusvoiteen lukitsijana. Naamio levitetään normaalistikin illalla käyttämiesi tuotteiden päälle tehostamaan vaikutusta ja jätetään kasvoille yön yli. Koostumus ei ole ollenkaan rasvainen, eli tahriintuneista tyynyliinoista ei ole pelkoa. Kuivaihoisille tämä tuote on juuri passeli ympäri vuoden ja pintakuivakin iho hyötyy viikottaisesta käytöstä. Rasvoittuvammille kasvoille Nourishing Sleep Mask toimii hyvänä täsmäapurina kun iho kenkkuilee esimerkiksi vaihtelevien säiden tai stressin takia.

Glow Mud Mask (27,7 €)

Glow Mud Mask on koostumukseltaan tymäkkä mutanaamio, joka vetää epäpuhtauksia ihosta, muttei kuivata sitä rusinaksi. Rasvoittuvalla iholla koimme asian olevan melkein päinvastoin, iho jäi pehmeäksi ja kimmoisaksi, mutta silti puhtaan ja raikkaan oloisaksi. Glow Mud Mask lähestyy siis vähän hellemmin ihon syväpuhdistusta kuin useimmat muut mutanaamiot.

15 minuutin naamiohetken lisäksi Glow Mud Mask osoittautui tehokkaaksi ensihoidoksi ihon pintaan ponnahtaneille näpyille. Suoraan näpyn päälle laitettuna ja siihen pidemmäksi aikaa jätettynä, Glow Mud Mask rauhoitti tilannetta ja nopeutti näpyn katoamista.

Pixin kaksi muuta Glow-tuotetta, Glow Mud -puhdistusvoide ja legendaarinen Glow Tonic ovat ehdottomia suosikkejamme niin pintakuivalle kuin rasvaisellekin iholle ja Glow Mud Mask täydentää niitä hienosti. Kärjistäen voisi sanoa, että jos tuote on Pixin ja siinä on sana Glow, todennäköisesti se on hyvää tavaraa.

Jos Pixin kosmetiikka kiinnostaa, niin malta vielä muutama päivä. Palaamme asiaan Elevenin Pixi-meikkisuosikkien kanssa!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?