VICTORIA'S SECRET - Pink Clay Purifying Body Mask

 
0.0 (0)
Kirjoita arvostelu

Victoria’s Secret -brändi taitaa erikoiskosmetiikan purkittamisen. Yhdysvaltalaisen vaateketjun kosmetiikkahyllyt notkuvat tuoksuvien vartalovoiteiden ja suihkugeelien lisäksi kiinnostavia erikoistuotteita. Sellaisia kuten tämä raikkaan tuoksuinen vartalonaamio.

Vartaloa puhdistava ja pehmentävä naamio levitetään kuivalle iholle, annetaan kuivahtaa, kuoritaan pois ja huuhdotaan. Pakkaustekstin mukaan VS:n mallit eivät astele runwaylle ilman hohtavaa, täydellistä lopputulosta.

Koostumukseltaan naamio muistuttaa vartalovoiteen ja hiusvahan risteytystä. Viskoosinen voide tarttuu hanakasti ihoon ja vaatii annostelua kohtalaisen reilulla kädellä. Kuivumisaika ei jää epäselväksi, sillä naamio sitkistyy kiristeleväksi ja suorastaan kangistaa ihon.

Kuivuneen naamion alta paljastuu hitusen pehmeämpi ja tasaisempi iho. Kosteusvoidetta imeytyy naamion jälkeen tavallista runsaammin ja nopeammin. Lopputulos ei kuitenkaan yllätä siinä määrin, että minulle tulisi tarve ostaa pinkkiä tuubia uudelleen.

Vaikka tuote on mukava täydentäjä vartalon hoitotuokioon (vartalonhoidosta kesän aikana lisää blogin puolella), kuivahipiäisenä koen tarvitsevani naamion täydentäjäksi tehokkaan kuorinnan ja hyvän kosteutuksen. Mikäli yläselkääni kiusaisivat epäpuhtaudet, kokeilisin sitkeää voidetta niiden rauhoittamiseen.

Tuotteen suurin ihanuus perustuu lähinnä Victoria’s Secret -merkin saattelemiin mielikuviin ja kivaan pinkkiin pakkaukseen. Toisinaan sekin on riittävän hyvä syy käyttää kosmetiikkaa!

- Eveliina

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Kylpytuotteet
Kommentteja
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Kohteita ei löytynyt.